• meali: ya, ben bu arkadaşlarla beraber bir şekilde öfkelendim ama bunu tam temellendiremedim. bu arada kendimi de nasıl biliyorum, az değilim ha...
  • sadece gerici değil, aynı zamanda cahil adam cümlesi.

    bunu söyleyen adam avrupa ülkeleri vatandaşlarının (sözgelimi almanların, isviçrelilerin) türklerin yaşadığı bölgelerdeki camilere yönelik tepkilerini gördüğünde ne diyecek çok merak ediyorum. hatırlıyorum, bir ara isviçre'de minarelerin yasaklanması gündeme gelmişti de tüm "muhafazakar", "mütedeyyin" kesim ibadet özgürlüğünden dem vurur olmuştu.

    ibadet özgürlüğü hıhı evet. öptm kib bye.
  • bu cümleyi söyleyen adamı fena halde bülent uygun'a benzetiyorum. hem tip olarak hem görüş olarak.
  • kardeşim gerici falan değilsin direkt malsın lan. adamlar belgesel çekiyor, kaleyi sahiplenmiş falan değiller, merak etme. çekim bitince indirecekler o bayrağı..

    bu neyin tepkisidir bu kadar, n'oluyor lan? olm bi akıllı olun, az biraz mantıklı düşünün lan!

    tanım: belgesel çekimi için kayseri kalesine haçlı bayrağı asılmasına tepki gösteren vatandaş söylemi.
  • bence son yıllardaki internet videolarının en başarılı karakteri. öncelikle sözün sahibi dünyadaki son kot ceketli adam. bu önemli. oldukça samimi ve doğru bir yaklaşım. adam beni nasıl tanımlarsan tanımla diyor. ayrıca saç modellerinin izine düştüm ve yaşlandırma tekniğini kullanarak tespit ettim. abiyi 80 darbesi öncesinde dondurmuşlar, kardeş kardeşi vururken. 2000li yıllarda çözmüşler. kot ceket ve saç kombinasyonu budur.

    ayrıca bu sözü abinin aksanıyla sık sık telaffuz ederim. mükkemmel bir söz.
  • bugün debe sayesinde tekrar karşılaştığım tam bir bakınız lafı. kaynağı da verelim

    hayat çok garip. bunu bana paylaşan arkadaşım şu an mezarda; hastalık sebep oldu. bu video zamanında iyi geyik yapardık o ve diğer başka arkadaşımla. cuma akla geldi vesile olsun, bir fatiha bağışlayabilirsiniz.

    videodaki diğer bakınız adayı için:

    (bkz: ya bu memlekette polis yok mu)
  • https://youtu.be/awceawiu9po

    bu kafadaki bir toplumda demokrasi kendi topuklarına sıkmaktır. cehaletimizden tiksiniyorum.
hesabın var mı? giriş yap