• sezen aksu beyanatı. lakin iflah olmaz bir kemalist olmama rağmen kafamı duvarlara vuramadım bir türlü.
    sonuç evet olur ise bu sizin anayasanız olmayacak, tüm ülkenin anayasası olacak. kazanmak, ezmek, biz gibi kelimeleri ve hatta kavramları yakıştıramıyorum sezen hanıma şu durumda. ya da yakıştırıyorum da içime sindiremiyorum, sevdiğim bir sanatçı en nihayetinde.
    (bkz: sabah ola hayır ola)
  • - siz ve biz olayına girmişsiniz sezen hanım?
    - oldu bir kere.
    - siz tam olarak nesiniz? karşılıklı göbek attık seneler önce izmir'de, kimbilir'i söylüyordunuz kibariye'den. siz firuze'yi o gece ilk kez bize söylemiştiniz gözyaşlarıyla, daha piyasaya çıkmamıştı plak. hepimizle sevgi bağınız vardı... şimdi sizi sevemiyoruz sezen hanım, kimlere sattınız ruhunuzu?..
  • iktidara, gördüğü yerde mıknatıs gibi yapışan yarı profesyonel lise duygusallığının, küt saçlı arabeskin yukarıdan bakan "biz" vurgusu. ablamız, minik serçemiz gündemi de bilmez. sakın biri şöyle bir şaka yapmasın?:

    - sezen, kuzuşum... ayyy komünistler geliyormuş iktidara züloş twitter'dan yazmış
    + ben parkamı giyip geliyorum. türkiye'de buluşalım aşkım...

    o değil de sezen abla ne bu ezme merakı? kaç sıfır geride kaldı naifliğin?
  • (bkz: sazan aksu)
  • yıllar yılı bu ülkeye birkaç güzel şarkı ve haris alexiou'dan arak acılı ama mağrur kadın tavırlarından başka bir şey katmayan, özgürlüğü kısıtlanan kim varsa yardımına koştuğunu gösterir eylemler içinde bulunan bir insan için birden cepheye koşmak kadar komik bir şey olmasa gerek. işte bu laf da bu komedinin yansımasıdır çok çok. ama nasıl bir hümanizmle "ezici bir çoğunlukla kazanacağız" gibi bir laf çıkar insanın ağzından?! siz kaç kişisiniz? kimi eziyorsunuz? anlamak mümkün değil!

    gerçi şu da var, haber7 gibi bir kaynağa dayanarak bu lafın kendisinin ağzından gerçekten çıkıp çıkmadığına nasıl emin olabiliriz, bilmiyorum. ama gerçekten söylediyse iki yüzlülük sadece kendisinin değil haber kaynağının da bir özelliği olarak ortaya çıkıyor. yoksa başka hangi güç dekolteli bir kadın fotosu koydurabilirdi oraya?
  • sezen aksu gibi muhtesem bir entellektuel, bir fikir kadininin bunu soylemis olmasi evetcilerin hakli oldugunu gosteriyor. su ana kadar suphelerim vardi ama an itibariyle bu anayasanin turkiye'ye cok yarayacagini anladim. ibo da oyle diyor, daha ne olsun.
hesabın var mı? giriş yap