• ayni zamanda, ara ara masaj kurslari da alinabilecek bir yer
  • asıl adı yogaşala olan yoga merkezinde ağırlıklı olarak hatha yoga'nın çeşitli kolları uygulanıyor. bunlar arasında dinamik yoga tarzı ön plana çıkmakta. zaman zaman yurt dışından gelen hocalar tarafından verilen ashtanga yoga tarzındaki dersler de programlarında var. bunun dışında kundalini yoga ve hamilelere yönelik pre-natal yoga dersleri de veriyorlar. tuhaf bir yer ama eğlenceli...
  • dekoruyla, eğitmenleriyle ve yoga anlayışı ile son derece tercih edilesi yer. nişantaşı, etiler ve ankara olmak üzere 3 şubesi ile hizmet veriyorlar. türkiye'nin ilk ve en büyük yoga okulu olmasının yanısıra, ilk yoga alliance onaylı yoga merkezi olma özelliği de taşıyor. size tavsiyem, fiziksel ve ruhsal olarak bedenlerinizi emanet ettiğiniz stüdyoların gerçekten saygın ve güvenilir olmasına dikkat edin.
  • 2 aydır her akşam koşa koşa gittiğim mekan..dilbilimmiş, edward said'miş, medeniyetler ittifakı'ymış...hepsini bir vinyasa sirasinda unutup başka bir yere odaklanıyorum..
  • yaklaşık 3 aydır haftada 2 defa giderek yoga derslerine katıldığım ve beni 5 yaş gençleştirmiş yoga derslerinin mekanı.

    yogaya, nefes egzersizleriydi, meditasyondu, rahatlamaydı gibi bekletilerle gittiğim ilk derste şok olmuştum tabi. 15-20 dakika sonra nefes nefese kalmış, aralıksız 30 dakika koşmuş kadar efor sarfetmiştim. bir yandan etrafa "ama rahatlama, meditasyon ?!" sorularıyla bakıp, bir yandan da attığım terle cebelleşirken ders şavasanayla bitti. dışarı çıktığımda üstümde hiç bir yorgunluk yoktu aksine zindelik de hissediyordum. bu da şaşırtıcıydı.

    devam eden 7 gün içinde derslere katılamadım çünkü baya sopayla dövülmüş gibi tüm kaslarım acıyordu.

    başta nefes nefese kalan şaşkın halim, yerini ilerleyen derslerde hocanın ağzından çıkacak "şimdi çocuk pozisyonunda dinleniyoruz" cümlesiyle, kendimi yere atarak içimden "allaaam, hoh durduk sonunda, bitmesin bu pozisyon" duaları eder hale bıraktı.

    2 derste bir farkettiğim vücudumdaki zindeleşme ve değişim daha sonra her derste hissedilmeye başladı. yogadan önce 1-2 saat alışveriş ya da dışarda geçirilen 3-5 saatlik diğer aktivitelerde eve "ben neden böyle oldum, vitaminim mi düştü, yemim mi eksik geliyor, yaşlandım mı ben, kesin yaşlandım" diye ağlayacak kadar yorgun dönen ben, artık kesinlikle yorulmuyorum. en son dirseklerimin üstünde amuda bile kalktım hehe. menüsküs ameliyatım ve sonrasında yan bağlarımın yırtılmasına kadar 11 yıllık bir tenis geçmişim vardı tabi, belki bu yüzden bu kadar kısa zamanda gelişme yaşamış da olabilirim.

    bunun yanında orada çalışanların güleryüzlü ifadesi ve hocaların ilgisi size inanılmaz bir pozitif enerji veriyor. sağımı solumu bile öğrenirim yakında selda hoca sayesinde.
    yoga şala ekibine ve özellikle selda hocaya yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
  • kaydettikleri dvd sayesinde senelerdir aynı videoyu hiç bıkmadan yapmamı sağlamışlardır. kendilerine teşekkürü bir borç bilirim.
  • websitesi http://www.yogasala.com/ adresinde ikamet ediyor.
  • internet siteleri yeterince güncel ise, şu günlerde üniversite öğrencilerine, kendi belirledikleri gün ve saatlerde (which means salı-perşembe 16.30) verdikleri yoga dersleri sadece 5 lira.

    yaptıkları duyuru burada.
  • tam bir aydir haftada 3-4 kere vinyasa, ashtanga, yin ve kundalini tarzlarini denedigim yerdir. 5 ya da 6. vinyasa dersinden sonra vucudunuzun gucundeki farki gormeye basliyorsunuz, daha da gaza geliyorsunuz. cogu ders cikisinda "dunyayi seviyorum lan!" diye haykirasiniz geliyor.

    ortami cok guler yuzlu ve nazik; ogretmenlerin bir falsosunu gormedim. hepsine sorular da sorabiliyorsunuz; koridorun ortasinda durup hemen kas probleminiz icin yapabileceginiz pozlari gosteriyorlar mesela.

    simdi 3 aylik uyeligime basladim, zamanla eklerim entry'ye.
  • yogaya cihangir yoga'da yogaya başlamış bir bünye olarak, en az cihangir yoga kadar profesyonel olan ve kanımın ısındığı yoga evi.(şala=ev)
hesabın var mı? giriş yap