• pfdk üyesi trabzonlu avukat.
    trabzonhaber.com.tr sitesinde 4 ekim 2011 tarihinde yazdığı "köpeklerin ağzı" başlıklı yazısı ile gündemde. pfdk üyesi olduktan sonra yazdığı yazı tekrar gündeme geldi ve yazısı siteden kaldırıldı. neyse ki teknoloji eskisi gibi değil, şurada yazdığı yazının ekran görüntüsü mevcut.

    ayrıca vakt-i zamanında şike iddianamesi hakkında derin görüşlerini de açıklamış.

    beklentilerin çok yüksek olmaması gereken bir isim.
  • bir zamanların ağır fanatiği şimdilerin pfdk üyesi kişi..04.10.2011 tarihinde yazdığı bir yazı yüzünden şimdilerde başı biraz ağrıyacak..http://i.imgur.com/8buu8.jpg okuyun ibret alın..bir takımın kaderi bu tip ağır fanatiklere, milletin canı da ruhi akbulut tarzı polislere emanettir bu ülkede..
  • trabzon'lu ve trabzonspor'ludur. doğru bildiğini söylemekten asla kaçınmaz. söz konusu çok sevdiği trabzonspor olsa dahi sözünü esirgemez, merttir. görülüyor ki; bu kirli düzene fazla bir insan. şu an eleştiriliyorsa tek suçu fb.li olmamasıdır.
  • şekip mosturoğlu'nun tff geçmişinden habersiz dallamalarca eleştirilen avukat.

    (bkz: cem papila)
  • kendi düşünceleri ekseninde taraflı yorumlar yapabilir, ama görevine hile katmaz. bazıları kendi takımlarının temsilcileri gibi sanmasın.
  • engin tuzcuoğlu hakkındaki yorumlarını göremediğim kişilerin salça olduğu hukukçudur aynı zamanda.

    (bkz: engin tuzcuoğlu)
  • zamanında tahkim kurulu 6-1 bizde diyenler, bunu bir avantaj olarak görüyordu. şimdi ise bu avantajın dezavantaja dönüştüğüne inanmaya başlamış olmalılar ki bugün gelinen noktada trabzonsporlu olan yusuf reha alp'in tahkim kuruluna girmesi bazılarını rahatsız etmeye başlamış. nedeni ise 6-1'lik üstünlüğün 5-2 üstünlüğü dönüşmesi olsa gerek. üç farklı skora rağmen hala maçı kaybetme korkusu yaşamaları ise zamanında verdiğimiz acılardan kaynaklanmaktadır.
  • büyük ihtimalle kendisinin yazıp çizdikleri dikkate alınıp görevinden alınacak kişi. adam tüm yazdığı şeylerde baştan aşağı suç işlemiş, hukuk kurallarını çiğnemiş, iftira atmış. yetmemiş avukat olmasına rağmen masumiyet karinesiyle dalga geçmiş. biz burada aynısını yazsak saniyesinde gg olur. bu adam nasıl gözden kaçmış da pfdk'da görev kapmış lan? hakikaten hayret etmemek elde değil. halen baroya kayıtlı bir avukat olabilmesini de bir kenara koyalım, ona da sonra sıra gelir.
  • demirören'in ekibine pfdk üyesi olarak dahil olmadan önce demirören hakkında böyle konuşmuştur.

    ''türkiye’de tüm oyun, zaten, fenerbahçe’yi nasıl düşürmeyiz, fenerbahçelileri nasıl üzmeden bu süreci atlatırız üzerine kurulu. şimdi demirören başkanlığa aday. bak, bütün beşiktaşlılar zil takıp oynuyor. niye? biz bu adamı türk futbolunu kurtarsın diye başkan yapacağız. ilk işim uefa ile konuşup ikna etmek olacak diyor adam. demirören’in bırakın uefa’yı falan, konuşarak sokaktaki dilenciyi ikna etme şansı var mı allasen? neyiyle ikna edecek? bilgisiyle mi? birikimi ile mi? üstün belagatiyle mi? konulara olan hakimiyeti ile mi? sevimliliği ile mi? güvenilirliği ile mi? becerisi ile mi? akıllar üstü hukuk bilgisiyle kanunlarda bulabileceği boşluklar ile mi? neyle? biri çıkıp da bunu sorsun ona, o da ikna etsin bizi… bak görüyor musun türk futbolu ne halde.. sonra da marka değeri.. avrupalılar bize kıçıyla gülüyor biz marka değeri dedikçe biliyorsun değil mi? milli takım hocan belediyeden, federasyon başkanın şike davasında sanık kulübün başkanı, yorumcun hükümetten, bir hakemin avrupa’da yok, takımların tel tel dökülüyor, ulusal takımın zaten yerlerde, şike ve şaibe dolu bir milli ligin var, sonra da marka değeri marka değeri!.. komik bir ülke burası. demirören o kadar rahat ki, uefa ile anlaşamazsam ceza verirler, türk takımalrı da avrupa’ya gitmez diyebiliyor. e seneye zaten beşiktaş’ın büyük ihtimalle avrupa’ya gidememe durumu var, çünkü bütçe felaket, uefa zaten izin vermeyecek. demirören efendi de çok zeki ya, bakın diyecek benim bir suçum yok uefa tüm türk takımlarına ambargo uyguluyor''
  • pfdk'da gorev yapan avukat uye. emre belözoğlu'nun zokora'ya fucking nigga demesi sonucu pfdk'nin aldigi karar gosteriyor ki; mantikli karar verme yetisini yitirmemis, para ve gucun satin alamadigi 3 -yazıyla üç- kisiden birisi.

    digerleri icin;
    (bkz: sinan gürsoy)
    (bkz: tolga erol)
hesabın var mı? giriş yap