• para varsa sorun yok.
    e ama yalan mı?
  • "çirkin değil kilolu olmaktır o", dediğim sorun. garanti kilodandır. 20-30 kilo daha zayıf olsan bu psikolojide olmazdın muhtemelen, ben dönyanın en gözel garısıyam, modunda dolaşırdın. yalanım varsa allah çarpar zaten.
  • (bkz: ben)
  • nişanyan'a göre gazap arapça gadap "kızgınlık, öfke" sözcüğünden gelmeymiş. o bakımdan çirkin, sevimsiz, yüzüne bakılmaz ucube anlamındaki gudubet gazabın akrabası.
  • insanların yüz güzelliğine takılmadım hiç ta ki yeni iş yerimde ki (normalde amirim olamayacak, kadro bakımından benden düşük olan) amirimle karşılaşana kadar. konuşma ve hitap anlamında kendini öyle geliştirmiş ki sadece telefonda konuşssanız hayran olursunuz. yüzyüze görüştüğünüzde dünyanın en güzel insanını görecekseniz gibi düşünürsünüz.

    kadın olarak onun davranışlarını ben sergilesem ya da çevrede ki başka bir kadın sergilese kesin hafif kadın damgası yer. fakat onda eğreti durmuyor, ona kimse kötü gözle bakmaz zaten kadın çekiciliği yok çünkü . bu yüzden o tavırları onun için tehlike oluşturmuyor gayet sıradan tehlikesiz duruyor hareketleri.

    gelgelelim ben bu oyuncu tavrından acayip rahatsızım. konuşurken, egosu yüzünden yok yere beni alt etmeye çalışmasından, durup dururken amirlik taslamaya çalışmasından. bu durum bende onu dinlerken yüzünün her yerini incelememe sebep oluyor. gerçekten bir insan bu kadar nasıl çirkin olabilir allah'ım diyorum. sonra kendime kızıyorum. bir insanı fiziksel olarak da çirkin görebilmeme şaşırıyorum. daha da şaşırtan şey çirkinliğine bir hayli takık olmam. durduk yere oluşmuyor bu his, bende suç yok aslında.

    son zamanlarda deneyimlediğim şey ise bazen dışı gibi çirkin davranışlarda bulunuyor. gereksiz beni uğraştırmalar, moral bozmaya çalışmalar... sonra kendi işi çıkıyor ve kat be kat karşı taraf tarafından işi zorlaştırılıyor, ağlamaklı şekilde gelip paylaşmaya çalışıyor. karşıdakinin egosundan kötülüğünden dem vuruyor. " ne yaparsan onu yaşıyorsun kuzum" diyorum içimden. hayat zor senin için...
hesabın var mı? giriş yap