• nişantaşı nda yeni açılan mekan. pastane ürünleri satıyor. yabancılara isim hakkı ödeyeceğine mekanın dekoruna para harcanmış. nişantaşı şıklığına yakışır simit çayevi tadında. kahve dünyası başardıysa bizde yaparızın azmi ile sergilenmiş girişimcilik. yargıcı ile mango nun karşısında.
  • bastan cikarici tatlilar, uzerinde dusunuldugu her halinde belli farkli yemekler ve kallavi kahvaltilarin mekani.

    nisantasi'nda ozenti onca mekanin icinde ozgun yer acmak hem cesaret hem zeka isi.

    tarzi olan bir "kahvehane".

    ikramlari da akli bastan aliyor :)
  • tiramisu yu güzel yapan, bir haftasonu sevgili ile gidilmesi gereken sıcak mekan.
  • ferah, aydınlık ve iç açıcı mekan; güler yüzlü, samimi ve kibar garsonlar; lezzetli yiyecekler...içerideki oyunları da orijinal fikir, oynanası...
    yol üstü dinlenmeleri için ideal...
  • yoğun talep sonucu gidip yerinde inceledik. fakat ne görelim?

    sipariş ettiğimiz ayçöreğinin içi küflenmiş, pasteur'un deney yapabileceği kıvama gelmiş gördük. (bkz: sağlık bakanlığı) (bkz: pasteur)
    mekanın savunması: biz bunları günlük yapıyoruz, olmaz öyle şey

    sipariş ettiğimiz, mekanın spesiyali olarak menüsüne konmuş olan 3 lü karışım meyve sularını bir türlü istediğimiz 3 lü olarak alamadık. madem beceremiyosun neden menünde yer veriyosun be kardeşim!!(bkz: kafası karışık) (bkz: basiretsiz)
    mekanın savunması: bugün çok yoğunuz

    işbu entrynin amacı tüketiciyi bilgilendirmektir. yazarın gıda sektöründen hiçbir müessese ile alakası yoktur.
  • dekorasyonu, havası güzel bi yer.
    tavuklu katmerinin mutlaka denenmesi lazım, böyle bir lezzet yok!
    ama gel gör ki fondü dediğin şey bitter çikolatayla güzel olmuyor, dert anlatmaya çalıştığımız aşçının çikolatanın aslı budur demeyi bırakması lazım. ben de bitter hastasıyımdır ama fondü sütlü çikolatayla mutlu mesut yaşamalı be canım..
  • pelit pastanelerinin yeni cafeler zinciri.
  • vali konağı caddesi üzerinde bulunan kahve.
  • öğleden sonra tıklım tıklım olan mekan. servis, dekorasyon gayet başarılı. tek eksik noktası porsiyonlarının küçük olması.
  • isminde kahve var diye cesit cesit kahve icecegim saniyorsaniz aldaniyorsunuz. ne sicak, ne de soguk icecek adam gibi birsey yok. iceceklerin cogu hazir market urunu...

    yemeklerin porsiyonu cok kucuk. 13 liraya yarim cay bardagi olcusunde kuskus adi altinda bulgur, 5 adet misket buyuklugunde tavuk ve biber iceren tavuk şiş veriyorlar. o tabagin malzeme maliyeti 80-90 kurusu gecmez, insan biraz daha insafli davranir, sanki michelin yildizli restorana gittik de minimal servis goruyoruz, bildigin markette satilan, 50 gram hormonlu tavuk sonucta. ben tam o paraya taksim meydani'ndaki taxim hill hotelde dev tabakta tika basa meksika yemegi yiyorum.

    ozetle... iceceklerde iş yok, yemekte iş yok, fiyatlar yuksek. pastalar guzel ama bir dilime 7.5 lira degmez.
hesabın var mı? giriş yap