• yıllık 5-6 milyon euro'ya bir iki yıl içinde mümkündür. bu adam 14 milyon euro alıyor fakat bunun yüzde 75'i yeni yasaya göre vergiye gidecek. bu durumda bu adamın eline 3,5 milyon euro gibi bir para geçecek. zamanında drogba için de çin takımı 15 milyon euro yıllık veriyor diyenler vardı ayrıca, unutulmasın...
  • psg'den vergi hariç 14 milyoun euro aldığı öğrenildiğinde kontrat bitimine müteakip ancak 2016 yılında kurulabilecek hayal.

    harika olur ama o ayrı, kim istemez ki...

    hayal en nihayetinde.
  • şu sıralar imkansızdır. hele bu kadar formdayken imkansızın karesidir, kübüdür.
  • "şu an almamız zor, kabul ediyorum" açıklaması ile elden ayaktan düştüğünde transferinin gerçekleşeceğinin garantisini vermişler. fakat alamaz mıyız? elbette alırız. 3 büyük kulübün kapısına kilit vurduktan sonra bir tek bunu alırız neden olmasın? yalnız şöyle bir sorun var; ibrahimoviç muhtemel rakiplerimize "hepinizsiniz, tekim" demeyi kabul etmeyebilir.

    (bkz: rüyalarda buluşuruz)
  • holosko galatasaray'da olsaydı, artı bir miktar parayla beraber teklif götürüp alabileceğimiz futbolcuydu. ama malesef holosko galatasaray'da değil. sahi nerede la?
  • 14 milyon euro aldığı ücretin %75'inin vergiye gittiği sanarak hesaplayan adamların 3-5 milyon euro'ya galatasaray'a getirttiği adamdır.

    kendilerine zlatan'ın gerekirse vergisinin psg tarafından ödeneceğinin açıklandığını da hatırlatmak isterim kaldıki kendisine gelen ek bazı anlaşma gelirleri de vardır. yılda minimum 20 milyon euro kazanan bir adamdan bahsediyorum belki birkaç yıl sonra gelir be pampalar.

    ayrıca kendisine bu ülkeden evvel ingiliz kulüpleri hayran hayran bakarlarken .
  • twitter'da yakın geçmişte başlayan goygoy, totem, sinerji 3'lüsüyle 1, 5 sene sonra oldurulması beklenen hadise. o tayfa kime dilendiyse geldi amk. o da gelecek.

    not: taşak geçecek olanlardan "hayallerde yaşıyor bazı ibneler" ve türevlerinden daha yaratıcı bkz'lar bekliyorum haberiniz ola.

    (bkz: let the goygoy begin)
hesabın var mı? giriş yap