• sinop dikmen ilçesinde 12 yaşındaki ilköğretim öğrencisi kendini asarak intihar etti. http://www.posta.com.tr/…-asti.htm?articleid=111986

    "06 mart 2012- sinop dikmen’e bağlı karakoyun içmesuyu köyünde meydana gelen olayda, karakoyun içmesuyu ilköğretim okulu 5’inci sınıf öğrencisi kader çırnaz, henüz bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, kendini, evlerinin yanındaki ahırın tavanına iple astı. kader’in cansız bedenini yakınları buldu.

    gerze devlet hastanesi’nin morguna kaldırılan kızın cenazesi savcılık talimatıyla, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ankara adli tıp kurumu’na gönderildi. olayla ilgili soruşturma sürüyor. posta"
  • adı kaderdir. kız çocuğu.
  • beni çok üzen haber. ah be yavrum, küçücük yaşında bu kadar büyük derdin neydi senin? yardım edebilecek bir tane insan yok muydu sana?
  • sinop dikmen ilçesini bir zamanlar ertürk yöndem'in anadoludan görünüm programından hatırlarsınız. ertürk yöndem doğuda gezip dururken bir gün türkiyenin nispeten batısında sayılabilecek ama çok tenha ve ücra olan dikmen'e gelmiş ve buraları görünce şaşırıp bu bölgenin doğudan daha gariban, daha unutulmuş, daha fakir olduğunu teşhiş etmiştir. işte böyle bir yerde bir kızcağız sesini kimlere duyursun. unutulmuş yerin unutulmuş çocukları dertleri ile birlikte cennete gidiyorlar.
  • bir baska kiz intihari. ya da cinayeti, bilmiyoruz. bilsek de pek bir sey degismiyor zaten. intihar oldugu kabul edilse bile o yasta bir cocugun kendini o kadar kotu hissetmesine sebep olan bazi buyukleri vardir diye geliyor aklima. anadolu'da neden hep ergen kizlar intihar ediyor da ergen oglanlarin haberleri gelmiyor bir dusunmek lazim.
  • kaza mı, intihar mı araştırılıyor: http://www.gerzeninsesi.com/…detay.asp?haberid=1234 asılı bulunmuş diyor. nasıl kaza olabilir?
  • ayni ilden çok yakın iki ilçeden tekrar benzer birhaber. http://www.vitrinhaber.com/haberdetay.asp?id=6202 .
    "durağan ilçesinde ilköğretim okulu 5'inci sınıf öğrencisi 12 yaşındaki rahime yamaner, belirlenemeyen bir nedenle kendisini samanlığın tavanına iple asarak intihar etti.

    olay ilçeye bağlı ayvacık köyü'nde dün meydana geldi. edinilen bilgiye göre; ayvacık ilköğretim okulu 5'inci sınıf öğrencisi olan rahime yamaner evlerinin bahçesinde bulunan samanlığın tavanına kendisini iple asarak intihar etti. küçük kızın cesedini samanlığa giren yakınları bulunca, olay jandarmaya bildirildi. jandarma olay yerinde yaptığı incelemenin ardından rahime yamaner'in cesedi otopsi yapılmak üzere ankara adli tıp kurumu'na gönderildi. konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

    geçtiğimiz şubat ayında da dikmen ilçesi karakoyun köyünde kader çırnaz adlı 12 yaşındaki bir ilköğretim okulu öğrencisi intehar etmişti. "
  • öğretmen tacizi gibisinden ihtimallerin araştırılmasını gerektirir.
  • bence intihar diye geçiştirilmeyip araştırılması gereken olaydır. aynı şehirde 2 ay arayla aynı yaşta iki kız çocuğu kendini asarak intihar ediyor. tesadüf de olabilir ama tesadüf olamayacak kadar benzer ve yakın zamanlı görünüyor bu iki durum. belki seri katil olayı, belki seri sapık var, tecavüze veya tacize uğradı bu kızcağızlar ve çaresizlikle intihara yöneldiler. o yaştaki bir çocuğa ne düşündürür intiharı?
hesabın var mı? giriş yap