• makas atarken büyük bir kaza yapıp 3 arkadaşını ağır yaralı olarak hastaneye, kendisini de öteki tarafa postalamış.

    https://www.ntv.com.tr/…lzda/ooctkihd-eetc0mdmmaxhg

    tabii ki emniyet kemeri takılı değilmiş. daha 19 yaşında ama maganda olarak öldü gitti. neyse ki masum birilerine zarar vermeden ölmüş.

    (bkz: makas atmanın cinayete teşebbüs olması)
  • neyse ki kendi halinde yoluna devam eden insanlara zararı olmamış. tertemiz gitmiş. darısı diğer magandaların başına...
  • normalde genç ölümlerine üzülürüm de bunlara hiç üzülmüyorum. aksine, bu tehlikeli hareketlerle yolda kendi halinde giden başka insanlara zarar vermeleri engellendiği için rahatlıyorum.

    edit: al bak mesela bu olaydaki eleman da makas atarken diğer arabalara zarar vermeden önce kaza yapıp ölseydi diğer arabalarda kendi halinde yolunda giden 4 kişi şu anda yaşıyor olurdu. o kazada o 4 kişi ölmüş ama makas atan yaşıyor.
  • başka bir araca ya da canlıya zarar vermeden kendi kendine yok olmuş. makas haberi gelecekse böyle gelsin.

    nefret ediyorum bu makas atan tiplerden, etrafa ateş ede ede gezmek gibi bir şey bu. onu yaptığında nasıl polis gelip seni içeri atıyorsa, aynısı bu konuda da olmalı ama olmuyor işte.

    umarım tüm trafik canavarı kazaları bu şekilde temiz olur. masumların canı ya da malı zarar görmez dediğim haber.
  • kimsenin ölümüne sebep olmadan ölmesi kamu yararınadır.

    kemer takmayan ve yaralı kurtulan arkadaşları umarım bu kazadan gerekli dersleri çıkarıp insan gibi araba kullanan sürücüler olurlar. zira babun gibi, makak gibi trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye atarak, makas ata ata araç kullanınca böyle bariyere giriliyor, yanılıyor ve ölünüyor.

    (bkz: niyazi)
  • haberin detaylarında araç içinde bulunanlar dışında kimsenin zarar görmediğini görünce rahatlatan ve gelecekte zarar görecek bir masumun canını kurtarmasını sağlamış olan olay..
  • başka bir araca çarpmadan hatta sürtmeden, hiçbir yayayı ezmeden kaza geçirmesi ile yüreklere su serpen genç. aramızdan haşin bir makascı eksildi, acımız büyük. rest in peace.
  • çok şükür ki trafikte kendince giden masum insanlara, yoldaki masum insan ve diğer canlılara bir zarar vermeden kendi ve kendi gibi arkadaşlarıyla yok olup gitmiş.

    istanbul trafiğinde bana ve sevdiklerime tehlike yaşatan bir etmen daha elimine olmuş oldu.

    doğal seleksiyon görevini yapıyor.
  • zerre üzülmedim, başkasının canına kast etmedi.
    tahminimce morgda ailesine " bakmasaniz daha iyi olur, güzel şekilde hatırlayın" diyeceklerdir. asfalta fırlamış bir beden, bütünlüğünü zor sağlar.
    ama o daha genç, kanı kayniyordur, siz yapamiyorsunuz diye kiskanmayin girileri ne zaman gelecek acaba...
  • doğal seçilimin farklı bir işleyişi..
hesabın var mı? giriş yap