• bulent bektasoglu isimli milletvekilinin evet oyu verecegini soyleyen vatandasi dovmesidir.

    hadi simdi "aslinda o vatandas kufur etmis", "kim olsa aynisini yapardi" diyin de ortalik at gozluklu muhalif gorsun.

    ızle

    edit: seviye gosteren mesajlardan birisi;

    gelen kutusu >> @heiglot (#66841092) hırsızlara oy verenler demek utanmadan 'midesi olsa' edebiyatı yapabiliyor. ilginç. sadece milletin alın terini değil, her seçimde milletin namusunu yani oyunu çalan orospu çocuğu hırsızlara oy verenler hiç yüzleri kızarmadan 'midesi olsa' edebiyatı yapabiliyor. demek ki analarının amlarından kılçıksız, omurgasız doğuyorlar böyle.

    edit 2: (bkz: it urur kervan yurur)

    edit 3: bu da bir diger seviyesi yuksek mesaj;

    gelen kutusu >> @james 140 (#66848267)
    it sensin kervan anana girsin

    edit 4:

    gelen kutusu>>@ ezana yakalanan pornocu (#66848267) anana atsalardı o yumruğu keşke... anasını dönme dolapta evire çevire yaladığımın evladı seni.
  • hadisenin çıkış sebebini bilmeden doğrudan yargılamanın yanlış olacağı yumruklamadır.

    video sadece yumruk atma anından traşlanmış. bunun neden olduğu gayet ortada. ha bir m. vekilinin karşısındaki insan ne derse desin sükunetini ve bulunduğu mevki nedeniyle saygınlığını koruması gerekirdi bu başka mesele.

    dediğim gibi olayın çıkış nedeni haberde yok, haliyle de olmaması gerekirdi zaten farklı bir habercilik beklemek abesle iştigal olurdu.

    m. vekili bir anlığına mevkisini bir kenara bırakıp vatandaşla vatandaş olmuştur.

    sanki siz hiç yumruk atmamış gibi konuşmayın sakın. akepeli chpli kim olursa olsun bizim vatandaşımızın kendisi tartışmayı bilmiyor ve sonuç bunun gibi yumruklaşma oluyor.

    doğru düzgün habercilikle açıklığa kavuşturulacak videodur.

    edit: doğru düzgün bir habercilik örneği geldi vekil " itişme" olayındaki beyaz saçlı gri takım elbiseli olanmış. yani araya girip ayırmaya çalışan kişi. bu bilgilendirme için sabuncuhoca isimli yazara teşekkür ederim.
  • her zamanki gibi ekşisözlük'te görmezden gelinen chp aksiyonudur. chpliler olumsuz ne yaparsa yapsın asla ekşide görülmez ve eleştirilmez.
  • chp nin oylarının artacağını gösteren videodur.

    chp ye yaz oradan iki puan.
  • avrupa evet'e çalışıyor anladık ta chp de evet çıksın diye mi çalışıyor. böyle mi propaganda yapılır. zaten yeterince mağdur evet cephesi vermeyin şunların eline mağduruz ağlaklığı yapmak için sebep.
    sonuçta yine de millet vekili hatalıdır. ama lütfen başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı korumalarının vatandaşa yaptıkları yanında milletvekili saldırıyor ağlaklığı yapmaya kalkmayın.
  • sözlük semalarında ilgi çekmeyecek olay. kafalarını kuma gömmek pek bir hazzettikleri olay...

    (bkz: cehape zihniyeti)
  • çok çok iyi hareket.
  • kahvehanede vatandaş ziyareti yaparken gerçekleşen bu olayla son zamanlardaki propagandaların meyvesini nasıl verdiğini görüyoruz.

    ayağına gelen vekile dayılanarak okey ıstakası ile vurmaya kalkan vatandaşların herbiri bence taltif edilip bedava otobüs kartı verilmeli, emekli maaşlarına zam falan yapılmalı.

    bu aralar chp, vekillere ve oyverenlerine küfür kıyamet gırla gidiyor, en hafifi vatan haini, terörist olan bu hakaret/iftiraların çıkış noktası bunun gibi pervasızlıkların nedeni. yoksa değil milletvekiline dayılanmak malum partinin bir danışmanı anaların öpse ses edemeyecek tipler bunlar...
  • elinden gelse, ''ulan öküz anadolulu, bu memlekete komünizm lazımsa onu biz getiririz. alın bu iti götürün!'' diyecek bir kültürel/ideolojik background'dan gelen bir ''milletvekili''nin, kendisini oyuyla nice nimetler bahşeden seçmene karşı takındığı tavır.

    gücü buna yetiyor, bunu yaptı; gücü asmaya yetse asar, rahat olun yani. niye şaşırıyorsunuz ki?
  • provakasyon yaz 3431'e yolla akp ayağına gelsin.
hesabın var mı? giriş yap