• mide bulandırıcı ama nedense gündem oluşturamayan korkunç olay.

    "bingöl cumhuriyet başsavcılığı, 16 yaşındaki e.a. adlı kız çocuğuna 2 yıl önce cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla 5 uzman çavuş hakkında soruşturma başlattı. e.a.’nın suç duyurusu ile ortaya çıkan olayla ilgili tutuklanan 4 uzman çavuş, bir üst mahkemeye yapılan itiraz ile serbest bırakılırken, soruşturmada gizlilik kararı alındı."

    hayır bir de soruşturmada gizlilik kararı var, avukatın bile ne olduğundan haberi yok.

    (bkz: #bingöldekitecavüzesessizkalma)
  • tecavüz değil, tecavüzler.

    ayrıca 14 yaşından başlayıp, 2 sene boyunca istismara uğratmışlardır.

    14 yaşındaki bir çocukla cinsel ilişkiye girmek rızası olsun veya olmasın tecavüzdür. ayrıca kansızlıktır, konsantre orospu çocukluğudur.

    kızın rızasını sebep gösteren piçlerin kendi kızları 14 yaşında cinsel ilişkiye girse taş üstünde taş koymazlar.
  • burunlardan fitil fitil gelmesini dilediğim insanlardır. nasıl bir vicdanla, nasıl yaptıkları konusunda zaten bir fikrim olamaz, düşenemem bile. bu ülkede hak, hukuk, ar, şeref, haysiyet yok. bunu anlamak bana daha zor geliyor.
  • --- doğru olduğuna inanmak istemiyorum. ---

    3527542375432 kere söyledik ama yine de 3527542375433. kez söylemekte bir sakınca görmüyorum.

    suçlusu:

    her sevgilim bi kere versin ama karım bakire olsundur.
    30 yaşına kadar hiç sevişmemiş erkektir.
    ben erkeğim sen kadınsındır.
    türkiye'deki cinsellik ikiyüzlülüğüdür.

    16 nedir lan?

    16!

    ulan allah belanızı versin.

    rulmana filan hallenseniz daha normal karşılayacağım yeminle. "neyse ki kimseye zarar vermemiş sapık" diyip geçeceğim.

    16 lan! 5 kişi birden lan!

    sizin yüzünüzden tanımadığım biri için ağlıyorum.

    doğru değilse de göt olduğum için seve seve ağlamak istiyorum.

    göt olmak istiyorum.
  • (bkz: hiçbir şey olamayınca uzman erbaş olan insan) tanımına uyan insancıklar.
  • kukularımızla kafasını bozan, ağzından üreme organlarımız ve onun işlevleri ve onla ilgili nasihatler düşmeyen hükümetin, erkeklerin (!) pipileri, o pipileriyle verdikleri ve aldıkları canlar, kararttıkları hayatlar hakkında çok kafa yormamasından güç bulan 5 şerefsizdir.

    devletimiz götüne ve kıllarına kına yaksın! 13 yaşında 28 kişinin tecavüzüne uğrayan kız ın katilleri (zira o kıza artık hayatta denemez) <<kız rızalı(!) olduğu için>> bu davadan götlerini kurtardılarsa 16 yaşındaki kıza <<fanteziden fanteziye koşmuş bu>> denilmesi muhtemeldir.

    bu edecek küfür bile bulamadığım (ciddi anlamda, edebileceğim en büyük küfür orospu çocuğu ama orospulara saygım sonsuz! o yüzden edemiyorum) herifleri serbest bırakanlar bu adamlardan daha suçludur.

    bu mudur ağzından din düşmeyen, allah düşmeyen, namus düşmeyen hükümet ve kendilerinin lehinde pekte güzel parmaklarında oynattıkları hukuk sistemi?

    sizin ve savcılarınızn seviyesi anncak ve ancak bu kadar işte!

    -tecavüzü serbest bırakıp gönüllü sevişmeyi ayıplarsınız.
    -mitinglerde 5 yaşında kızın eline "dindar koca istiyorum" diye pankart verebilen geniş meshepleriniz "camide toplu seks" fantezilerinizi başkalarının üstüne yıkmanızla ve sonunda tabiki göt olmanızla son bulur.
    -aklınız ancak kadınların rahmine ve onun işleyişine çalışır. işiniz yok sanki bütün gün elinizde bi çomak, anatomi inceliyorsunuz gibi konuşuyorsunuz.
    -bütün gün parti binalarınızda oturup parklarda kucaktan kucağa atlayan kızları (oha!) izleyip bunları parti toplantılarınızda utanmadan, yüzünüz kızarmadan bozulmadan söyleyip artık pozisyonlara dahi karışıyorsunuz. (tek bildiğiniz ve mübah olan erkeğin gücünü kudretini gösterdiği misyoner değil mi, hay maşşallah!)
    -nasıl sevişeceğime karıştığınız gibi kimle sevişeceğime, nasıl korunacağıma hatta korunmayacağıma, bebeğimi nasıl doğuracağıma ve doğduğu anda bebeğimin dinine bile karıştınız!

    benim rahmimle ilgili herşeyime karıştınız da sıçtığım ataerkil düşünce yapısının penisine niye karışmadınız?
    işte bu yüzde bu tecavüzlerde 6. kişisiniz. işte bu yüzden bu tecavüzlerde 29. kişisiniz...
    işte bu yüzden verilecek hesabınız yok!
  • tecavüz, çocuk tacizi gibi konularda artik türkiye'de sözle, yazarak, çizerek bir şeyler yapma zamaninin gectigini gösteren... dexter mi çikacak, yoksa baska bir super kahraman mi cikacak, ne cikacaksa ciksin da su pislikleri bir temizlesin diye diliyorum artik ben. bir yandan küçük zeynep serra gözlerimin önünde.. "yeter ulan, cekin o pis ellerinizi bebelerin üzerinden!" diye haykirmak istiyorum.
  • çocuklar bir toplumun vicdanına emanettir. vicdanımızın emanete hıyanet edişidir.
hesabın var mı? giriş yap