• bu gidişle bir sonraki bayram onlar bize kurban bağışlar.
  • ben bu tarz yardımların öncelikle kendi insanımıza yapılmasını uygun buluyorum. benim ülkemde eti yılda bir kez yiyebilen insanlar olduğu sürece önceliğim kendi ülkemdir.
  • hala islamı benimseyen, saygı duyduğum ama bir o kadar da üzüldüğüm suser'in açtığı başlıktır. sizin dininizde bile önce yakınınızdan başlayın der.

    gideceksin mahalle muhtarına ben x kadar aileye yardım etmek istiyorum diyeceksin. o da sana yerlerini söyleyecek. beni bilsinler/bilmesinler diyeceksin, o sana kalmış. yapacaksın yardımını. illa bir dine mensup olmamıza gerek yok.

    biz de kendi yağımızda kavruluyoruz.
  • ne yardımı kardeşler sizin paranızla ceplerindeki delikleri kapatıyorlar. 10 kurbanlık parasına 1-2 tane kesiyorlarsa dua edin işte.

    kesecekseniz kendiniz kesip dağıtın. sokiim gazzeye de israile de bilmem somaliye de. benim garibanım bana yetmiyor mu amk ? erkek reyonlarında 90 kilo adamın giyeceği bir şey yok bu memlekette. fakirlik genetiğimize işlemiş. milyonlar ömür boyu makarna beyaz ekmek içi ile şeker hastası olup geberip gidiyor. bunlar hala gazze mazze.

    tövbe tövbe.
  • ya onu bırakın da kızılay'ın yurtdışı kurban bedeli 590 tl. o da yaklaşık 92 euro yapar. kurban yapılabilecek bir kuzuyu yurtiçinde 590 tl'ye, yurtdışında 92 euroya bulabilecek biri varmı?
  • derneği desteklediğimden veya organizasyonu desteklediğimden değil, kızılay da işin işleyişini gördüğüm için yazıyorum.

    o kurbanlar burada kesilip ilgili ülkelere gitmiyor canım kardeşim.
    dağıtılacak ülkede kesiliyor, o ülkelerde de temin imkanına bağlı olarak fiyat değişik gösteriyor hepsi bundan ibaret.

    tanım, dahil olmayacağım kurban organizasyonlarından sadece bir tanesidir.
  • (bkz: deniz feneri)
  • ya bi sekteriniz gidiniz artik ya. kicinizda don yok hala kurban kesecem de birde bu ulkeye bagislayacam falan....
    yeter artik trollugun be bir yere kadar. herif birde aciklama yapmis kurban o ulkede kesilik vs diye. ulan senin inandigin din anlayisina sicayim. komşusu acken tok yatan bizden degil diyen kim.
  • olayın parasında pulunda degilimde ?
    gazze ? gazze kim olum ?
    yok kuran kursuymuş yok camiymiş yok gazzeymiş yok anasının amıymış.
    çok sevap işlemek istiyon onca bu vatan için , sen yetim kalma diye kendi çocugunu yetim bırakan bunca vatan evladına yardım yap. onun çocugunun başını okşa. hepiniz milliyetçisiniz lafta şehit haberi geldimi yok intikam yemini yok başka şey paylaşmayı biliyonuz. hadi ugra şehit evine, çocuklarının başını okşa bir koyunu kesmeden direk götür ver evine ama yok anca lafta vatanseversiniz. amına kodugumun arap sevicileri.
hesabın var mı? giriş yap