• maça gidemeyecek bir takımdaşın beni yeşillendirmesini istediğim maç.
  • beşiktaş'ın derin rotasyona gidip gökhan töre, sosa ve demba ba'yı 60. dakikada oyuna sokması gereken maç:

    günay
    serdar - pedro - atınç - opare
    tolgay
    kerim - oğuz - atiba - uğur
    cenk
  • mustafa pektemek' in ilk 11'de ve tek forvet, olcay şahan'ın stoper, sosa'nın önlibero oynaması gereken maç. ha bir de necip kaleye geçerse tadından yenmez. 33.hafta galatasaray maçını kazanıp, hiç değilse ligi 2.bitirelim düşüncesindeyim.

    ah ulan çocuklar, bizim başımızı böyle öne eğdiniz ya.
  • oğlumu götüreceğim ilk maç olarak kişisel tarihimde yerini alacaktır. sevinmek için sevmeyen gerçek beşiktaş taraftarının bulunacağı maç olacaktır ayrıca.
  • beşiktaş'ın uefa şampiyonlar ligi 2015-2016 sezonu ön elemelerine katılma iddiasını devam ettirmek için kazamak zorunda olduğu stsl 2014-2015 sezonu 32. hafta karşılaşması.
  • ersan ve töre olmayacağı için muhtemelen yerlerine stoper necip ve sol kanat pektemek göreceğimiz maç.
    umarım böyle bir aptallık yapmaz bilic artık.

    ersan adem gülüm 'ün yokluğunda bilic çok sevgili jokeri necip uysal'ı stoper olarak oynatacaktır. orada atınç nukan olması önemli değil takıntılı teknik adamımız için.
    bitiyor mu ? hayır.
    gökhan töre yokluğunda ise kerim frei değil bilicin prensi , 100 maçta 19 gol ile efsaneler arasına girmiş olan mustafa pektemek oynayacaktır.

    lan hayatta atınç oynatmam pedro oynatacam ama yabancı sorunu dert oluyor deniliyorsa gerekirse sol bekten motta kesilir ismail hatta gerekirse uğur konulur ha olmadı illa necip oynatacam deniyorsa atiba kesilir yerine necip konulur ki adamın en az zarar verebileceği pozisyon.

    necip ve stoper nedir. bu kazmanın nasıl bir joker oyuncu özelliğini gördün bilic. 2 tane fener derbisi , erciyes maçı , brugge maçına mal oldu bu adamdan stoper ve bek yaratma fantazin hala neyin kafası bu.

    pektemek konuuna girmek dahi istemiyorum.

    umarım bilic beni yanıltır adam gibi (necipsiz pektemeksiz) takım çıkarır ve adam gib bir oyunla galip geliriz ve ben bu entry i yerim.
  • biliç efendi, ersan yok necip'i oynatır atınç dururken gökhan yok gider pektemeği oynatır. bizi deli eder alıştık arkadaş kerim in ne suçu var mesela bir şansı hak etmiyor mu? tek artımız şansımız pek kalmadı oyuncular rahatlamıştır güzel bir oyun bekliyorum.
  • beşiktaşın kazanamazsa şampiyonlar ligine bile game over diyeceği maç.
  • son 3 maçımız kaldı ve her ne kadar son 2 beraberlikle sezonu çöpe atmış olsak da hala liderlik şansımız ve azımsanamayacak 2.lik şansımız var. her şey bitti gözüyle bakmamamız lazım. bir de neciple mustafanın oynamaması lazım.
hesabın var mı? giriş yap