• 2 saat sonra doğacak bebek. araba modeli gibidir.
  • mehmet müezzinoğlu nun annelere yaptığı tavsiye de hayli ilginçtir. halbuki türbanı kamuya sokmak için o kadar uğraşmıştınız. tüm çabalarınızı çöpe mi atacaksınız şimdi?

    --- spoiler ---

    "anneler dünyada, bir başkasının sahip olamayacağı annelik kariyerine sahip oluyorlar. anneler, annelik kariyerinin dışında bir başka kariyeri merkeze almamaları gerekir. merkeze iyi nesiller yetiştirmeye almalılar. her annenin doğal yapısı, normal doğum üzerine yaratılmış. normal doğumu merkeze almak lazım. tıpta olağanüstü durumlar için var. ihtiyaç duyulduğu zaman, hekim arkadaşların en doğru kararı vermelerini isteriz. anne sütünden daha önemli, daha sağlıklı bir şey yoktur. bebek için anne sütünde hem gıda, hem ilaç var. en az 6 ay, mümkünse 1 sene annelerin evlatlarını emzirmesini arzu ediyoruz"
    --- spoiler ---

    tanım : bahtı pek açık görünmeyen bebektir.
  • bahtı, bilinci açık olsun dediğim bebektir.

    bebekten ziyade haber içeriği ise;

    - gadın dediğin evinde durur, bebe bahar, gocasına tapar. çalışdırmayın. çocuh yapın bahsın. merkez çocuh bahmak.
    - sazaryan doğurmasın gadın. normal doğursun. merkez normal doğum ha.
    - süd içirsinler gadınlar. biz süre belirledih emzirsinler. biz biliriz bu süreyi. gadın bilemez.
    - gadın hamileliği holiganlığını en baba yapan da biziz. bunu da bildiklerinden, yok işte hastaneye gelemezler. al buraları görüyosun herkes ğakpartiden. bunu iyi bilsinler. kendilerini, ayaklarını denk alsınlar yani akıllı olsunlar yani. he, he, el elden üstündür yani. bin normal doğumlu bence on bin sezaryenliyi yok eder yani.

    himmet abim tarafından yapılan özeti bu tam olarak.
  • muhtemelen 2028 yıllarında ekşisözlük üyesi olacaktır.
  • annesinin çarşafı ve bebeğin adlarından birinin azra olması dolayısıyla annenin bosna'lı bir gelin olduğunu varsayıyorum ya da ex yugoslav bir ülke...
  • harika bir fotoğrafa sahip haber.

    babasının doğurduğunu sandım.
    normalde anneler kucağına alır, bizim burada anne ayıp bir şey yapmış gibi yüzünü kapamış ki orada dışarıdan gelen gölge var gibi durmuş.

    sahi bu insanlar nasıl doğumhaneye giriyor acaba. oraları buraları görünüyor günah oluyor; hem doğamız ve dinimiz de müsade etmiyor. swh.

    sonra özdilek çarşaflı kadınları aşağılıyor, tt'ler dolanıyor twitter'da gerçekten birileri mi aşağılıyor yoksa kendileri aşağılanılmalarına izin mi veriyor?
  • bedelli çıkması için 30 sene beklemesi gerekecektir.
  • sıçmık bir yorum ve sıçmık bir foto. diyecek laf bulamıyorum. o kadının yerine olmak istemezdim.
hesabın var mı? giriş yap