*

  • bir agk ve peperuhi organizasyonu . kararlaştırdığımız üzere, muhtemel tüm gelirleri kuruşuna dokunulmadan elazığ ilimizin çeşitli köylerindeki çocukların giyim ve kırtasiye masraflarına harcanacaktır. ayrıca temiz "kullanılmamış" giysi gönderecek arkadaşlar veyahut aklında soruları olanlar sözlükten peperuhi veya agk'ya mesaj atabilir ya da ankara_saykadelya@yahoo.com adresine posta yollayabilirler.

    tarih: 25 şubat 2006
    ana grup: replikas
    ön grup: ayyuka
    yer: gölge pub
    giriş: 15 ytl
    kapı açılış: 19.00

    herhangi bir güvensizlik sorununa karşı yapacağımız yardımın ön bilgisi için valilikten gelen kağıdı ve daha sonraki makbuzu vs. sitede yayınlanacaktır.

    biletler organizasyon günü mekan kapısından satılacaktır*. bu konuda bizim yönlendirmemiz dışında, 3.şahısların söyledikleri bir anlam ifade etmemektedir. her türlü suistimale karşı dikkatli olunuz.

    destek vermeniz dileğiyle.

    captahab ve peperuhi ortak çalışması olan afişi için;

    http://img262.imageshack.us/…mage=saykedelik8ig.jpg
  • hemen şimdi summitz'e girerseniz keçiören oto döşeme albümü kazanacaksınız.
    http://www.soursummitz.org/s/zirve.php?id=4032
  • şüphesiz ki en bir güzel disko gecesi olacaktır. bol paçalı beyaz takımlar, geniş yakalı gömlek, ve adana otogar coiffure modeli saç baş eşleştirmem sonucu gecenin starıyımdır şindiden.
  • keyiften elime batik halay mendilimi alip evde bir tur halay donmeme neden olmu$ organizasyondur. gecede de kafama baglarim artik..
  • hakkı bulut ile yardıracağım zirvedir..
  • görüşmeleri tüm hızıyla sürmekte. gruplar bir kaç güne kadar açıklanacak. beklemede kalınız.
  • " bekle bekle nereye kadar bünye iki göbek atmak ister ortamlarda " haline gelen " hani olacaktı 12 mi ne şubatta? ", "hani gruplar belliydi ulan allahsızlar!!!" zirvesi.
  • organizatörlerden birisinden öğrendiğim kadarıyla grupları belli olan zirvedir. öncekiler güzeldi. çalışılmıştır. sölük vasıtası ile şimdiye kadar bir çok hayır olayına yardımda bulunulmuştur. herkes canla başla çalışmıştır bunun için. lakin bu biraz daha faklı olacaktır. eğlenilecektir ama bunun sonucu yüzümüzde biraz da tebessüm bırakacaktır. gerekli en önemli kişi ile irtibata geçilmiş ve cevabı gelmiştir. elazığ da bulunan ve zaman itibari ile kış koşullarının en zor yaşandığı ilimizde valiliğin yardımları ile okuyan ve maddi durumları yetersiz olan , valilik tarafından belirlenmiş öğrencilerimize giyecek ve kırtasiye ihtiyaçları olarak geri dönecektir gecenin geliri..

    sadece eğlenemeye gitmeyeceğim ben. içim huzurlu olarak en sevdiğim gruplardan birini (açıklanması az süre kaldı) sevdiğim bir organizasyonla dinleyeceğim. ayrıntılar çok az yakında bizlerle olacakmış.
  • bugün (ve hatta az evvel) katılacak gruplarla mutabakata varılmış, yapılan editlerden anlaşılacağı üzere tüm şekli şemali belirli olmuş organizasyondur. peperuhi ve şahsımın gurur kaynağıdır, umarım istediğimiz kadar yardım toplanır.
hesabın var mı? giriş yap