• 2020 daha neler göreceğiz lütfen söyle de bundan sonrası için hazırlık yapalım. bir doğa olayının bazı illerimizde vuku bulması durumudur.

    zorunlu edit: başlık başa kalmış.

    kaynak: https://www.sozcu.com.tr/…-bir-cisim-dustu-5840328/

    https://www.hurriyet.com.tr/…-goruntulendi-41526615

    https://www.ntv.com.tr/…lama,5yynl_bwre-bwuw_htsqyg
  • (bkz: akp döneminde gerçekleşmiştir)

    t: net kaynak beklediğim havadis..

    başlığın başına kaldığına şahit olduğumuz arkadaşa destek amaçlı..

    başlığı ilk açan şahıs şöyle bir şey bırakmıştı :

    twitter da göktaşı hakkındaki arama

    edit: link eklemeç

    bir de dayanamama editi : yahu bu süper kahramansa düşen, o düştüğü bölgeler hep siyasetçi vs üretiyor .. siyasete atılmasın ? artvin, rize , trabzon ? yetmedi mi be ?

    kaynağa en yakın bulabildiğim bıdı : kaynağımsı

    tıklamaya üşenenler içün:

    61saat haber servisi sosyal medya yıkılıyor. trabzon'a göktaşı mı düştü soruları sorulmaya başlandı. trabzonlu vatandaşlar bir ışık topu gördüklerini iddia ettiler. bazıları göktaşı olduğunu savunurken, görenlerin şaşkınlıkla izlediği olayın ne olduğu merak konusu oldu. trabzon emniyetinden aldığımız bilgilere göre ise, trabzon'un birçok ilçesinden bu tür ihbarlar geldiği doğrulanırken yeryüzü ile alakalı bir durum olmadığı ve gelişmelerin anbean takip edildiği belirtildi.

    61saat.com

    edit 3: kaynak ekleme

    olaya dair olduğu iddia edilen bazı videolar :

    video 1

    video 2

    video 3

    en net video 4

    edit4: video ekleme
  • 2020 icin siradan bir olay olarak karşılanması gereken olaydir.
  • kastamonulular haklı, kastamonulular gururlu.
  • işte bunlar hep civilization vi ve new frontier pass dlc’si.
  • malatya/ arguvan’dan net görülen doğa olayı, yaklaşık bir saat kadar önce düşmeye yakın yeşil bir renk alıp düştükten sonrada gökyüzünün çeyreğini kızıla boyadı. traktörle çift sürerken görmek de ayrıca güzeldi benim için. ve fakat umarım kimseye zarar vermemiştir. zira tepelerin ardında epey büyük bir ışık çıktı düşünce.

    bu arada babam traktörleri durdurtup “ daha yeni iyi aydınlandı ortalık böyle devam ederse sabaha kadar tarladayız“ dedi. hangisine şok olayım bilemedim.

    edit: yıllardır yazmıyorum sözlüğe, bir takım tenekeler mesaj atmış, çok güzel troll ehe ehe diye. o troll dediğin ben değilim, sabah mazotu 5,87 den bize kaktırtanlar troll. avukatım, adliye kapalı diye geldim adama destek olsun bazı seneleri zararla kapatıyor işçi tutmasın, hem bizde de iki aydır ofis kapalı yardım edeyim adama deyip sen fosur fosur yatarken ben bu mevsimde 6-7 derecede tarla sürüyorum. ben 15 sene önce burda yazmaya başlayınca çift sürmek nedir bilen adamlar vardı. ne ara buralarda demirin tuncu insanın .... hüküm sürmeye başladı ona şaşırdım. göktaşı falan hikaye, asıl göktaşı çiftçiye çoktan çakıldı biz şimdi ışığını görüyoruz.
  • her yıl irili ufaklı yüzlerce göktaşı düşer zaten. 2020 ile alakası yok.
    edit: eskiden doğu anadolu'ya çok meteor düşermiş insanlar değerli olduğunu bilmeyip kömür diye yakarmış hep. kaynak sormayın sadece duydum, yalan olabilir ama olmayabilir de.
    edit2: duydum ama büyük ihtimal doğru değilmiş. meteorun aşağı inen parçası demir oluyormuş yanmazmıl. ama kehribarı yıllarca kömür diye yakan bir köy vardı. bu neden olmasın?
  • süpermen düştü galiba beyler.
  • uzaylılara ait bir araç değildir umarım. eğer öyleyse de umarım hakk'ın rahmetine kavuşmuştur uzaylılar.
  • canlı canlı gördüklerini söyleyen yazarları çok kıskandığım olay
hesabın var mı? giriş yap