• hangi twitter hesaplarında iddia edildiği belli olmayan kaza.

    edit: belli olmuş.

    umarım can kaybı veya ağır yaralı yoktur. balına yaşıyoruz bu ülkede amk..

    edit2: ağır yaralı da varmış.
  • akp ile değil zimbabve belediyesi ile ilgili olan kaza. akp ile ilişkilendirilmemesini bir akepe fanatiği olarak rica ediyorum. çünkü o metroyu zimbabve belediyesi denetleyerek halka açtı. ayrıca açılışı selengete cumhurbaşkanı bizzat gerçekleştirdi.
  • sanirim dogru olan kaza. sanayi duraginda calisiyorum. bir suredir siren sesleri susmuyor. ıtfaiye ve ambulanslar surekli seyrantepe tarafina gidiyorlar. umarim olen ya da yaralanana yoktur.
  • kazanın gerçekleştiği ve bir yaralının olduğu vagonlardan birindeydim. kaza anını anlatmak gerekirse, metro hafiften titremeye başladı, çok anormal bir durum olarak görmedik ama bir süre sonra titreme şiddeti epey arttı ve saniyeler içerisinde şu manzara gerçekleşti: (+18)

    http://imgur.com/ecpwjpw.jpg

    bu manzaradan hemen sonra metrodaki acil çıkış düğmesine bastık ve sirenler çaldı. şansımıza metronun her iki tarafında duvar değil de sağ tarafında inşaatın olduğu ve inşaat işçilerin olduğu boş bi alan vardı. onlardan yardım istedik, kapı açıldı ve çıkmaya başladık. ambulans istedik ve 30 dakika boyunca ambulans gelmedi ve o adam yaralı bi şekilde yerde yatmaya devam etti. kazazedelerden biri metroda çalışan işçilere "burada sağlık görevlisi yok mu hiç? başınıza bi şey gelse çağırabileceğiniz herhangi bi kimse?" dedi ama işçilerin başını öne eğip susması durumun vehametini özetlemeye yetti. kaza alanından çıkmak için de bu yolu kullandık:

    http://imgur.com/itq7kqs.jpg

    http://imgur.com/sccpgju.jpg

    http://imgur.com/ykrjrmm.jpg

    http://imgur.com/pf71ktv.jpg

    söylenecek çok söz de yok aslında.

    dip not: burayı okuyan haber ajanslarının dikkatine, yukarıdaki fotoğrafları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. yeter ki türkiye'de insan hayatının bu kadar ucuz olduğunu herkesin yüzüne tokat gibi çarpın.
  • malesef çok ciddi bir yaralı fotoğrafı gördüm, içeride mahsur kalmış bir arkadaş tarafından çekilmiş. vücuduna iskele demiri saplanan bir yolcu var. durumu çok kritik görünmekte. allah yardımcısı olsun.
  • bahsi geçen metro istasyonu türk telekom arena'ya giden metro istasyonudur. bir maç öncesinde ya da maç sonunda bu kazanın gerçekleştiğini düşününce insan dehşete düşüyor.

    bitmeden aktif edilen bir hat yüzünden gerçekleşmiş kazadır. sorumluları cezalandırılmalı diyeceğiz ama bu ülkede suç işleyen insanların arsızlıklarını biliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap