• en azından seçim yapılmış. şu anki siyasi durumu düşününce, şahsım ''yok seçim meçim'' dese kim ne diyecek? bu ysk gitmeden muhalefetin genel seçimlerde işi zor.
  • bbp'ye 500 oy çıkan yerden genelleme yapılmaz. 2. parti çıkmış bir de.
  • cumhuriyet halk partisi'nin, türkiye cumhuriyeti'nin herhangi bir yerinde 1800 seçmenin 29'unun oyunu alması parti adına utanılacak bir şeydir. kabul edilemez. yazık.

    edit: bu fikrimi beyan ederken bir sonraki seçimde millet ittifakının iyi bir farkla genel seçimleri kazanacağını düşünen biriyim. ancak yine de 100 yıllık kurumsal kimliğe sahip, devletin kuruluşunda ana etken olmuş ve devleti kuran akıl ve kişi tarafından kurulmuş partinin memleketin hiç bir yerinde bu duruma düşmesini kabul etmiyorum. chp için şayet devir "cesaret" devriyse - ki öyle -, aynaya da bakmalı daha da çalışkan olmayı hedeflemeli. hedeflemeliyiz. evet her kasabada, her bucakta, her ocakta olmak zorundayız. bu memleket için.
  • sokrates demokrasiye hep karşı çıkmış,

    öğrencisi sormuş, çoğunluğun istediği şekilde, çoğunluğun kararı ile yönetilmenin nesi yanlış, adil olan da bu değil mi diye ?

    sokrates : soruya soru ile karşılık verir, cahil olmak mı bilge olmak mı zordur diye ?

    öğrencisi : tabii ki bilge olmak zordur okumak ve araştırmak aynı zamanda düşünmek gerek demiş, cahil olmak kolay bir şey yapmana gerek yoktur.

    sokrates : tekrar sorar, sence toplumun çoğu bilge mi cahil mi ?

    öğrencisi : tabii ki cahil çoktur der.

    sokrates : eee şimdi ne düşünüyorsun der

    öğrencisi : error 404 verir

    edit: çok fazla soru geliyor bu azınlık nasıl belirlenecek diye binlerce hukukçu,akademisyen, doktor, mühendis, iktisatçı, sosyolog, felsefeci daha saymadığım meslek dalları mezunları arasından merkezi sınav düzenlecek ve ilk 50'ye girenler ülkeyi yönetecek bu şekilde olabilir bu fikir gelişebilir. örnek vermek isterim, neden 2.baro kurulma ihtiyacı duyuldu ? durun ben söyliyeyim çünkü avukatlar okumuş insanlar hamasetle falan kandıramazsın seçimi de her seferinde kaybedince mecbur başka yollar düşündüler, ikinci bir ülke kurulması gibi komik bir fikirdi aslında :))) not avukat değilim.

    bu ülkeyi yönetecek olan zeki azınlığa öncelikle her türlü imkanı vereceğiz, dünya malına gözleri tok olacak. çalmalarına gerek kalmayacak ama tabii bir sınırı olacak. demokrasi anlayışını kavrayamamış milletler bu imkanları zaten veriyor daha kötüsü olamaz heralde.
  • sözün bittiği belde!
  • tkp'ye oy veren o 1 kişinin o bölgede nasıl yaşadığını merak ettim.
  • yine istediğini alamayınca ağlayan insanları başlığa toplayan seçim. ülkede iktidarı da muhalefeti de bu aptal zihniyete sahip işte. kaybedince kendini sorgulamaktan ziyade insanları küçümseyerek laf kalabalığı yapan aptal sürüsü bi defolun da nefes alalım.
  • ıc anadolu okuzleri
hesabın var mı? giriş yap