• geçen yıl mağaza tadilatı sırasında 8 olmasa da en az 5 kartvizit aldım. ama ben biriktirmeden çöpe attım.

    pronet bu konuda zayıf, mağazanız işlek bir yerdeyse muhtemelen sürekli uğrayan birileri oluyor. bir süre sonra fenalık basıyor.

    indirimli elektrikçiler, kurumsal hatçılar, bireysel emeklilikçiler, aegon cular ve pronetçiler. müdavimlerimiz.
  • pronet ne amk?
  • aynı gün ve satte tüm pronetçilerin davet edilip "neden bu hizmeti senden satın almalıyım?" şeklinde bir soruyla başlayan mülakattan geçirilmesi ile ayaklarının kesilmesini sağlama ihtimali olan durum.
  • olası durumların oluşabilme ihtimalinden daha çok ziyarette bulunan satış temsilcileridir.

    ama yine emek istikrarı söz konusu.

    ayrıca kartvizitler için üzüldüğüm olgu.
    ince düşünmek adına kesilen ağaçlar, kirlenen doğa, kaybolan renkler...
  • efendim, olay şundan ileri geliyor. pronet aylık x usd tutardan başlayan 24 aylık taahhütler ile hizmetini satıyor. alarmdır, kameradır vs. bu satışların 10 aylık tutarını pazarlama gideri olarak görebilirim ben diyor.

    sonra dönüyor, bayi ağına diyor ki, git kardeşim benim paketimi sat, kurulumdan sonra sana 10*x usd hakediş ödeyeyim. şimdi şöyle düşünelim. 69 usd aylık ödemesi olan bir paket sattığında, pronet sana 690 usd para ödüyor. güzel para değil mi? *

    hah, işte pronet bayisi de "prezentabl satış sorumlusu" ilanı ile gelen arkadaşa maaş+prim ile git sat, kopar gel koçum diye saha salıyor.

    öte yandan, pronet sadece bayileri ile değil, zırt üniversitesinin zort bölümünden "güzel arkadaşlar"a asgari ücret artı araç veriyor, diyor ki git, iletişim bilgisi al, gerisini ben telefonda hallederim. bu ay 1000 tane müşteri adayı getir bana, sana da şu kadar prim diyor.

    sonuç?

    8 farklı kartvizit. az bile*

    edit: imla
  • bir donem pronette calismis biri olarak burada yedigim satis baskisini hayatimin hic bir alaninda yemedigimi soylemek isterim.
  • azim ve beton ilişkisidir, sonunda gel kardeşim iş senin dersiniz.
  • pronet başlığında yazacaktim ama aramaya inandım ve buldum..

    sevimsiz firmanın sevimsiz çalışanları sevimsiz bir üslupla defalarca gelirler. durumu izah etmeye çalıştıkça küstahlaşırlar.

    şu dünyada tek firma bunlar kalsa, alarmsız devam ederim, gerekirse kapıları kapatmadan çıkar giderim yine de bunlarla çalışmam.
hesabın var mı? giriş yap