• odunpazarı belediyesi, belediyeye ait aşevinin banka hesaplarına içişleri bakanlığı tarafından bloke koyulduğunu açıkladı. yıllardır, garibana bir tas çorba vermek için çalışan bir hizmeti engellemek büyük vicdansızlıktır. bir anlamda 'geber' demenin başka yoludur.
  • antalya muratpaşa, eskişehir büyükşehir belediyesi ve eskişehir odunpazarı belediyelerinin aşevi hesaplarının içişleri bakanlığı genelgesiyle bloke edilmesi olayı.

    artık söyleyecek söz bulamıyorum.

    (bkz: kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz)
  • bir gün yolumu kaybettim ve bir çıkmaz sokaga girdim. sokagin icindeki bir konteynerde yasayan yasli bir kadinla tanistim. babasina bakmak icin evlenmemis ve yalnız kalmıs. para verdim, almadi. muratpasa belediyesi bana her gün sıcak yemek gonderiyor dedi. sen de bana pismis yemek getir, yorgan getir dedi. diyecegim, o aşevi birçok insanın, evsizlerin umuduydu. gerçekti.
  • birileri çıkıp buna dur demeyecek mi?

    seksenler /doksanlardan siyasi tartışma kesitleri paylaşırken dikkatinizi çekiyordur; birçok siyasi görüşün temsilcisi lider var ve bu adamların hepsi da yönetici profilinde. ne oldu da 2020 yılında konu chp vs akp'sine dönüştü?...

    ülkesini seven, devletine bağlı, sorumluluk sahibi ve güç, yetki sahibi adamlar çıkıp bu kepazeliklere, ahlaksızlıklara, laik hukuk düzeninin alaşağı edilmesine ne zaman reaksiyon gösterecek? daha ne kadar eylemsiz kalacak ? yok mu yüce türk milletinde bu sıfatlara sahip babayiğitler, gereği neyse onu yapacak?.. kalmadı mı kürşatlar artık, bağımsızlık uğruna ölümü göze alıp saray basan...

    tnm: akp devleti'nin muhakkak haklı gerekçelere dayandırarak aldığı bir başka karar.
  • şerefsizliğin de bir sınırı olmalı. bu artık dibin dibinin de dibi...
  • öeh artık.
    (bkz: up)
  • il müdür yardımcısının, yardım isteyene geber dediği hükümetin hamlesidir.

    belediye hesapları tamam hadi tek hesap, tek millet, tek devlet dediniz. e amk aş evi için de millet ankara'ya mı gelecek? hükümet mi aş evine para gönderecek?

    yahu insanlar ölsün mü ya ölsün mü arkadaş garibanın iki kase çorbasında mı gözünüz var.
  • insanları kendilerine muhtaç hale getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. korkmayın geldikleri gibi gidecekler. organize kötülük son bulacak.
  • eskisehir büyükşehir belediyesi'nin asevi hesaplarina da bloke konmasi durumudur.

    belediyenin twitter hesabindan yapilan duyuruda 25 yildir hizmet veren aşevi hesaplarinin icisleri bakanlığı genelgesiyle bloke edildigi belirtilmiştir.

    ozellikle bu olağanüstü gunlerde kesinlikle gundemde olmasi gereken bir konudur.
hesabın var mı? giriş yap