• 2002 yılı yapımı vipul amrutlal shah filmi.
  • amitabh bachchan'ın en cacık filmi. bundan daha kötü bir filmde oynamış olabileceğine ihtimal veremiyorum. yani adana kebapla birlikte muzlu süt içtiğinizi düşünün.
    eğer birisini hint sinemasından uzak tutmak istiyorsanız bu filmi rahatlıkla tavsiye edebilirsiniz. film güzel başlamıştı ama sonradan acayip halde janta düştü.

    konusu: amitab bey, bir bankanın ceo'su gibi bir şey. çalışanlar falan acayip çekiniyor. bir yanlış gördüğü zaman hemen cezasını kesiyor. çok sert, disiplinli, kesinlikle piçliğe taviz vermiyor. dövüyor, sövüyor, laciverde boyuyor...

    işte bu tutumundan bankanın tepe yönetimi rahatsız ve bir şekilde kendisini şutluyorlar. amitab bey için zaman intikam zamanı. ama değişik biri olduğu için değişik bir intikam paşinde.

    hisleri kuvvetli, becerikli olan ama gözleri görmeyen üç vatandaş buluyor. onların bankayı soymasını sağlayacak bir plan yapıyor. "kör adam bankayı nasıl soyacak?" demeyin, işte onları bu yönde eğitiyor, daha doğrusu bir öğretmen bulup eğittiyor. tabii amitab bey'den beklemeyeceğimiz şekilde iş sarpa sarıyor, tehdit, şantaj, cinayet alayını kullanmaktan çekinmiyor amitab bey.
    yaaa amannn seyretmeseniz daha iyi işte, daha fazla anlatasım gelmedi hee. gençliğimi falan istemiyorum, şu filme harcadığım 160 dakika geri verilse daha iyi.
  • başrolde bollywood'un sevilen isimleri amitabh bachchan ve akshay kumar'ın olduğu soygun filmi. başlarda heyecan yaratsa da zaman geçtikçe saçmalamaya, oyuncu kalitesi düşmeye, aksiyonun suyunu çıkarmaya başlıyor. amitabh'ın hayalet olduğu filmden sonra en kötüsü bu galiba .
    kısaca hikayesi ise vj asabi ama işini çok iyi yapan bir banka müdürü. bir gün çalışanlardan birisi bir ihtiyarı kandırıp parasının bir kısmını cebine atınca vj'in tepesi atar çalışanını öldüresiye döver. bu da onun işinin sonu olur. bankadan intikam almak için hisleri kuvvetli üç görme engelli bulur, bunlara eğitim verecek kör eğitmeni kadının yakınını kaçırıp rehin alır ve onu da soyguna dahil eder...
hesabın var mı? giriş yap