• polislerin kendi kamerası 27:30

    üst edit: mesaj kutumda onlarca "polisle boğuşmuş kaçmaya yeltenmiş tabii vurulacak" manasında mesaj var. siz ırkçı , acımasız beş para etmez ruh hastasısınız.
    adamı 3 metre önünde sırtı dönükken öldürmek nedir? eline silah almış biri bilir ki o mesafeden 3-4 kez şansınız olur ayaktan vurmak için direk sırtına sıkılır mı?

    domuz avında mısınız ruh hastası piçler?

    edit2 : abd'de bunun altyapısı var direnirsen polisin yetkisi varcı mallara ithafen: bu yetki allah'ın koyduğu kural mi ? tüm karışıklığın sebebi bu yasalar olabilir mi sayın aminakoduğumunun özürlüsü?

    olayın net videosu

    sputnik

    haberler.com

    edit:siyahi bir adam aracında uyurken polis gözaltına almak istemiş , adam direniyor videoda göründüğü üzere. boğuşurlarken kaçmaya yeltenen adamı polis 3 -4 metre mesafede sırtından vurup öldürüyor.
    "araçta uyuyan adam" tabiri önemli zira maktül birini öldürmek üzere yada gasp , hırsızlık gibi suç üstündeyken olay yaşanmıyor. hukuki düşünce yapısında her kelimenin bir anlamı var. ekşi sözlük yazarları bu nüansı kendiliğinden anlar diye düşünmüştüm ama açıklıyorum evet polis keyfine uyuyan birini vurmadı.
  • ne? yok artık.. detaylarını bilemiyorum ama inşallah geçmiş, yalan ya da büyük eksik haberdir.. yoksa gerçekten fena karışır...

    edit: kısmi eksik habermiş. adamı uyurken öldürmemiş. adamı indirip gözaltına almak istemiş, direnince şok tabancasıyla vurmuş ancak şok tabancasını kaptırmış. vatandaş elinde şok tabancasıyla kaçarken polis vurarak öldürmüş.

    birinin olayı dinmeden şimdi yenisi.. karışır yine ortalık.
  • bu sefer polis o kadar da haksız değil. diğer araçların çıkışını engellemiş, polise direnmiş, gözaltına alınmak istemiş yine direnmiş, şok tabancası denenmiş. onu da almaya kalkmış ve kaçarken vurulmuş.
  • yanıltıcı ve provokatif bir içerik.

    polis, tutuklamaya direnen kişiyi öldürmüş, ki bu da abd'de sıradan bir prosedür.
  • dışardan bakınca sputnik'in nasıl güvenilmez bir haber platformu olduğunu kanıtlayan haber.

    polise direnç ve polisin buna karşı tepkisini "polis uyuyan adamı öldürdü" şeklinde haberleştirmek büyük rezillik.
  • her çeşit olay yaşanıyor ama birileri tutup belirli olayları haber yaparak topluma yön veriyor. dünya çok acayip bir yer.
  • kartların yeniden dağıtılması olayı ortadoğu sınırlarını aşmış görünüyor.
  • öldürülen her zencinin arkasından, gerçek veya yalan, o da polise direndi bahanesinin arkasına saklanan ırkçılar burda kaçmaya çalışırken sırtından vurulan kişi için hak etmiş diyenleri gördükçe gurur duyarlardı. bakın şu allahın işine ki olayın gerçekleştiğip atlanta'nın polis şefi bile böyle bir bahane öne sürmeden istifa etmiş.

    atlanta polis şefinden daha fazla polisçi olanlara selamlar.

    edit: yukardakine cevap olarak hate mail gecikmedi. zenci olmasa da vurulurduymuş. böyle düşünenlere sırtını dönüp kaçmayı bırak, ellerinde silahlarla polise direnen beyazlara nasıl davranıldığı araştırmalarını öneriririm: ammon bundy
  • kendisini kontrole aldırmıyor, kaçmaya çalışıyor, polislerle boğuşuyor, şok tabancasını alıyor ve fırsat bulup kaçıyor.

    ölümcül bir kurşun olmamalıydı. ama ayağından falan vurulması normal bu durumda.. özellikle amerika'dan bahsediyorsak üstelik.
  • böyle hassas bir dönemde şuursuz olduklarından mi böyle davranıyorlar yoksa faiz lobisi veya diş mihraklar sebebiyle mi oluyor acaba ? cani o.c'lari yatacak yeriniz yok.
hesabın var mı? giriş yap