• dedi fakir yazar. sanane adamın parası. isterse benzin döker yakar sana giren çıkan ne?

    edit: başlık başa.
  • kaşıkçının elektronik saatini iphone ile senkronize ederek ses tuşuna basıp konsolosluğa girdiği ve böylelikle burada yaşadıklarını kaydettiği belirlendi. suudi infaz timinin kaşıkçıyı sorguladığı, işkence yaptığı, hatta öldürdüğü anlara ilişkin ses dosyasının saat tarafından kaydedilerek dışarıda nişanlısı hatice cengiz’in elinde olan kaşıkçı’nın telefonuna depolama alanı ıcloud’a aktarıldığı belirlendi. başkonsolosluğa girmeden önce nişanlı cengiz’e “eger çıkmazsan türk-arap medya derneğini ve yasin aktayı ara diyen kaşıkçı’nın içeride başına gelebilecekleri önceden sezip bu yüzden apple watch’ı kullandığı değerlendiriliyor. mit ve emniyet yetkilileri apple watch’tan dışarıdaki telefona gönderilen ses dosyasını açınca cinayet anını dinledi. bütün görüşmeler arapça bilen tercüman vasıtasıyla çözülüp analiz edildi.

    diye bir haber dolasmaktadir...
  • garmin kullanıyorum. 20 günde bir şarja takıyorum ve çok memnunum. entegre gps sayesinde karadeniz yaylasında konakladığımız noktaya dönebildik. olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. demem o ki bundan sonra saat kullanacaksam o saat kesinlikle akıllı olur.
  • şekilciliktir net. aklı sıra günceli takip eden cool insan imajı çizmeye, karşı tarafta "yaa bizler de böyleyiz işte" izlenimi yaratmaya çalışıyor böyleleri. peki
  • para paçalardan akıyor demek istiyordur
  • ben sahsen "benim bir bu kadar da yerin altinda var" mesaji vermek icin kullaniyorum
  • fakirler kudursun diye takıyorum ben. onların bir araya gelip paramın hesabını yapması hoşuma gidiyor.
  • akıllı saat kullanmaktır.her şeyin altında yatan farklı bir amacı olduğunu düşünmüyorum.
  • yaklaşık 3 senedir bileklik kullanıyorum çok memnunum bilekliği kastederek söylüyorum kalitelileri 200tl civarında hatta 90 liraya bile bulunabilir durumda lütfen kullanmadan ön yargıyla yaklaşmayın ama saatler gerçekten pahalı.
  • bir kısım yazarın bilip bilmeden hakkında atıp tuttuğu akıllı saatler ve daha geniş anlamda giyilebilir teknolojiler geleceğin önemli yenilik alanlarından biridir.

    akıllı saatleri adımsayardan ibaret görerek hepsinin her gün şarj edilmesine gerek olduğunu düşünmek en hafif tabiriyle saflıktır.

    bazı akıllı saatler ihtiyacınız olduğunda hayatınızı kurtarabilecek önemli özelliklere sahiptir. bunlardanbazıları akıllı bildirimler, gps ve glonass mevki takibi, bilekten nabız ölçme, barometre, altimetre, termometre ve pusuladır.

    garmin in fenix serisi cihazlarını inceledikten sonra bu konu hakkında tekrar düşünmeniz gerekebilir.
hesabın var mı? giriş yap