• reklamında duyulan şarkı için:
    (bkz: misteeq)
    (bkz: scandalous)
  • kadinlar icin uretilmis gelmis gecmis en seksi kokulardan biridir.
  • kadınlar için olanında (bkz: armani code femme) kullanılan esanslar;

    (bkz: portakal)
    (bkz: zambak)
    (bkz: yasemin)
    (bkz: vanilya)
    (bkz: bal)

    http://www.google.com.tr/…qe59dceag&ved=0cdcq9qewbg
  • armani code bir erkek parfümü olup kadınlar için üretileninin adı ise armani code femmedir...
  • reklamı en az kendisi kadar seksi armani parfümü
  • o kadar parfüm denedikten sonra kokusunu duyar duymaz "işte bu" dediğim ve kullanmaya başladıktan sonra ise benim için rekor sayılabilicek kadar uzun süredir kullanmaya devam ettiğim armani parfümlerinden birtanesi. diğeri (bkz: armani sensi)
  • 2004 yılında çıkan ve o günden beri 10 yıl öncesinin jean paul gaultier le male rezilliğini yaşatmaya başlayan çok nefis parfüm. erkeği de kadını da vardır ama ben erkek için olanından bahsedeceğim.

    armani 2004 ten önce genelde citrus based* denen tip parfüm imal etmekteydi. o sene kafalarına taş mı düştü bilmiyorum, "ulan hadi şişesi bizim smokini andıran, içeriği de woody oriental olan bi klasik icat edelim" deyiverdiler. ve armani black code piyasaya çıktı. ortalığı kırdı geçirdi. 2005 yılında işgüzar "ırkçılık karşıtları" "yav armağan kardeş, bilek kot aynı zamanda siyah kalıtım demek olabülü, sen gel şunu değüştürüvee" diye isyan ettiklerinden dolayı corciyo armağan abi canından bezerek parfümün adını code olarak değiştirdi.

    2004 yılında bunu keşfettiğimde halbuse ne güzeldi. kimse bilmiyordu, orjinal orjinal takılıyorduk. hatta bi keresinde hiç unutmam, italya'da bi yemekteyim, corciyo armağan ile hoşbeş yapıyoruz bi yandan ıstakozlu panelerimizi didiklerken, şampanya falan yudumluyoruz, dedi ki bana "mösyö draco kuzum ne kokuyorsunuz siz ne harikulade bir rayiha bu", dedim "senin kot be armağan!", "yapmayın yav, ahahahh" dedi gülüştük. o derece bilinmiyordu yani o zamanlar code.

    neyse, ünlü arkadaşlıklarımı bir kenara bırakalım da, bu parfümün üst notaları sicilya bergamutu, limon, orta notalarında zeytin ağacı yaprağı, alt notalarda çeşitli oryantal odun kokuları ve tonka fasulyesi bulunmaktadır. iddialı bir parfüm değildir. yani 2 metre öteden burun direği kırmaz, sakin ve çekici bir kokudur. sıcak bir yaz günü zeytin ve limon ağaçlarının altında balina boku* ile oynarken esen bir rüzgar gibidir. ofiste, günlük kullanımda ve sıcak-soğuk mevsimlerde keyifle kullanılabilir. ancak romantik buluşmalarda falan zayıf kalabilir. gündüz code kullanan bir kişiye aynı markadan bir gece kokusu söylemek gerekirse armani eau pour homme, armani attitude falan derim.

    not: code, türkiyeye gelen en pahalı parfümlerden birisi olup 125 ml si 200 lira civarındadır. 75 liği ise 150.
  • eski kalitesini kaybetmiş , apaçilerin tercihleri arasında ilk beş kokudan biri olan parfümdür.
  • daha iyileri de var birader bunun. başka markaların çok başarılı kokuları var neden illa code 222 lira oluyor ben anlamıyorum ki...
hesabın var mı? giriş yap