• kucakta mırıl mırıl okşanmak için doğmamıştır bu tür kediler. apartman ortamında sinek, hamamböceği, güve, kelebek... ne bulursa peşine düşen minik kaplanlardır. okşamak için uzattığınız elinizle bile avcılık talimi yaparlar.gözüne kestirdiği bir sineği takip etmesini, sevimli sesler çıkarıp patileriyle onu yere indirmesini, onunla oynadıktan sonra afiyetle yemesini izlemekle yetinmek, onu öyle kabul etmek gerekir.
  • etrafta discovery channeldan firlamis gibi dolasan kedi.seyrederken sanki belgesellerde gordugun,avlanan aslanlari kaplanlari izliyomussun gibi gelir.ozellikle kalabalik bi ortamda hic kimseyi iplemeden kuslara odaklanmissa sadece daha bi garip gelir insana,yuruyusleride bi gariptir bunlarin,karizmatiktirler.insanlarida pek iplemezler yaltaklanmazlar hatta yokmussun gibi davranirlar sana.
  • eve durduk yerde, aç olmadığı halde kertenkele, böcek, fare, güvercin* vb. getiren kedi avcı kategorisine girer.
  • kulaklarını atlarken aerodinamik olcam diye geriye yatırıp saga sola ( hareket eden bilumum seye) atlayan kedidir. evin içinde kapalı degilse hakketen avcı olup ac kalmıycek hayvanlardır..ama evin icinde bir insanoğlunca besleniyorsa avcı ruhluyum lan ben havalarına girip ,komik pozlara düşen, canlardır..
  • şu an karşımda olan kedi tipidir.
    bu kediler böyle bağ bahçe yerinde fare koymasın diye adeta misafir edilir. ne verirseniz verin size pek yanaşmaz; deminden beri kaşar atıyorum umrunda olmuyor pezevengin. sadece bana bakıyor. kendimi vahşi kedilerin günlüğü belgeselinde gibi hissettim.
    neyse efendim babaannemin deyişine göre bu kedi, farelerin iflahını kesmiş üstüne bir de yılan yavrusu getirmiş eve. adam çıtayı arşa çıkardı bi dahaki sefere komado ejderi bekliyoruz.
  • (bkz: yiye kedi)
    (bkz: sokak kedisi)
    (bkz: maine coon)
  • tesadüf eseri bir tanesi yavruyken gelip bizi bulmuştur. hikayesi uzun. bunun cok asil bir annesi vardi. eve girmez acikinca saygiyla mama bekler. bu dogurdu 5 yavru ve anne bir gece kayboldu bir tek bu sari kaldi. bir sene kadar dişi zannettik. besledik. zorlandik. birakmayi dusunduk. acikinca cami tiklatiyor. ama anladik ki bu kedi bir av dahisi. cok sayida kertenkele, 5 yilan, 6 fare, sayisiz kelebegi havada yakalayan bir avci. cekirge de yiyor. yalniz annem eti craxa alistirmis :) en sevdigi cerez o. ha bir de dondurma delisi. boyle bisey iste. onsuz napariz bilmem. yer şile.
hesabın var mı? giriş yap