• 2006 baharında pkk silahlı gruplarınınn başına getirilen suriyeli arap teröristtir.
  • unvani doktormu$ bunun..
  • pkk'nın baş celladı ve merkez yürütme kurulu üyesi.

    son dönemlerde düzenlenen bütün eylemlerin arkasındaki beyin bu adamdır. sürekli olarak örgütün az sayıda eylem yaptığından şikayet eder. gerilimi tırmandırmanın pkk'nın lehine işleyecek bir durum olduğunu savunur.

    doktor bahoz kod adını kullanır. suriye vatandaşıdır.

    bir süredir murat karayılan ile liderlik çekişmesi içindedir ve bu çekişme nedeniyle örgüt içinde sayısız infaz ve suikast gerçekleştirilmiştir.

    son olarak, bizzat murat karayılan tarafından iran'da görevlendirilen ve örgütün iran'daki sözde sorumlularından ''roj-zagros'' kod adlı şahbettin kereman ve üç adamını 21 nisan 2008 tarihinde pusuya düşürerek öldürtmüştür.

    terör örgütü içinde mikro ölçekli bölünmeleri tetikleyen adamların başında gelir. ''suriyeli-türkiyeli'', ''bingöllü-urfalı'', ''dağ-şehir'', ''kadın-erkek'' kadroları arasındaki hizipleşmenin yanı sıra, örgüt yönetimi ve özellikle uyuşturucu ticaretinden sağlanan rantın paylaşımı konularında şu anda murat karayılan'a karşı açık bir mücadele vermektedir.

    orta vadede paketlenip türkiye'ye getirilmesi an meselesidir. suriye vatandaşı olması durumu biraz karmaşık hale getirse de şu anki türkiye-suriye ilişkilerinin girdiği mecraya bakarak suriye'nin kendisinin iade edilmesi ile ilgili herhangi bir talebinin olmayacağı öngörülmektedir.
  • yakın zamanda türkiye'ye sızdığı yönünde söylentiler var.
    umarım ölü ya da diri ele geçirilir ve hak ettiği sona ulaşır bu şerefsizlik timsali.

    http://haber.gazetevatan.com/…sizdi/313280/1/gundem
  • ntv haberine göre 16 eylül 2010 hakkari mayın patlamasından sorumludur, örgüt içi liderlik çatışması ile ilintili olarak.

    önemli hamiş: sabah ve star'ın yalan haberlerinin ardından, ntv'nin haberi de yalanlanmış.
  • daha önce bu bebek katilinin haziran ayında türkiye'ye sızdığı yönünde istihbarat alındığını, ölü ya da diri ele geçirilmesi ile ilgili isteğimi belirtmiştim.

    16 eylül 2010 hakkari mayın patlaması ile bir kez daha gündeme gelmiş.

    henüz adı 16 eylül'deki saldırının planlayıcısı ve emrini veren kişi olduğu öne sürülerek gündeme gelmeden önce #20353034 numaralı entaride, "fehman hüseyin ile murat karayılan arasındaki çekişmeyi hatırlayın. şu an her ne kadar fehman hüseyin hpg'nin başındaki görevinden alındı görüntüsü veriliyorsa da bu adam halen pkk içinde yüksek bir nüfuza ve etki gücüne sahip. gerçekten kestirmekte güçlük çektiğim pis bir oyun dönüyor burada" demiş ve pkk içindeki çekişmeden bahsetmiştim.

    iddialar doğru ve 16 eylül 2010 hakkari mayın patlaması mizansenini örgütün stratejik beyni olduğu söylenen bu adam düzenlediyse kendisine özel bir salaklık madalyası vermek gerekiyor.

    yaptığı soğukkanlı katilliği türk silahlı kuvvetleri'ne yıkmak için mayın döşettiği yere askeri çanta içerisinde aynı mayından 2 tane daha bıraktırmak ancak bir strateji dehasının aklına gelebilirdi. dikkat ettiyseniz üzerinde "hakkari dağ ve komando tugayı hatırası" yazan poşet ve kompozit başlık kullanma kılavuzunun bahsini bile etmedim.

    bir ilginç nokta da bu terörist hakkında 3 ay önce yazdığım entarinin otura otura bugün zamanın ötesindeki entarilerim arasında bir numaraya oturmasıdır. sempatizan işaret parmakları malum tetiklenmeden sonra iyi çalışmış farenin sol tuşu üzerinde maşallah.
  • fatih altaylı'nın dünkü köşe yazısında, murat karayılan'ın artık etkisini kaybettiğini ve artık terörist faaliyetlerin tamamının onun kontrolünde olduğunu iddia ettiği pkk terör örgütü yöneticisi.
  • pkk içerisindeki en şahin komutan olduğu söyleniyor. yapılan birçok saldırının arkasında bu adamın olduğu söyleniyor. ne zaman barış konuşulacak olsa bu adamın provokatif bir eylem ile bunun önünü kestiği, barış yapılırsa gidecek yeri olmadığı için böyle davrandığı söyleniyor. barışa alerjisi var, paso savaş yapalım düşüncesinde olduğu anlatılıyor.

    peki nereli bu adam? suriyeli, amerika, ingiltere bizi nereye girmemiz konusunda kışkırtıyor sürekli? suriye. peki pkk'nın eylemleri ne zamandan beri artışta? suriye'deki olaylardan beri. peki, deseler ki bu adamı suriye, türkiye'ye karşı kışkırtıyor, pkk suriye'nin kontrolüne girdi, bahoz erdal'ı suriye maşa olarak kullanıyor...

    oyun büyük beyler.
  • çok değil daha iki gün önce, türkiye'ye suriye operasyonu için ihtiyaç duyan amerika bu adamı kullanacak demiştik. aha da başladılar.

    http://www.ensonhaber.com/…ren-isim-2011-08-19.html
hesabın var mı? giriş yap