• birgün gazetesinin yeni yazı işleri müdürü. görevi selami ince'den devraldı, ilker yaşar ile birlikte yürütecek. 27 yaşında bu göreve gelmiş olması umut verici.

    http://www.medyatava.com/haber.asp?id=58494
  • birgün ile ilgili soruları tersyuz.org ekibi için yanıtlayan birgün yazı işleri müdürü

    http://tersyuz.org/…e-vamos-bien-iyi-gidiyoruz.html
  • kibar, gayet komik ve sıcak bir insan efem kendisi.

    gazetelerini temsilen altın portakal'dalardı, ekşi sinemacıların yanına* denk geldiler oradan biliyoruz.
    ufak çaplı araç içi anarşi oluşumlarına tanık olduk sayelerinde hatta.

    ekürisi çok daha fazla konuştuğu için kendisiyle çok uzun bir sohbetimiz olamadı ancak, ahanda sözümü tuttum. dua etsin iyi şeyler yazıyorum bak, yoksa dedikodu malzemeleri de mevcut yani elimde nihaha**
  • zeynep kuray ile ilgili olarak "ha bu arada… dilekçenin ekinde “terörist” suçlamasıyla tutuklanan zeynep’in yoksul bir teyzenin derdini dinlerkenki fotoğrafını da bulacaksınız. istanbul emniyet müdürlüğü’nün panolarında zeynep’in “aranıyor” fotoğrafın yanına koyun onu olur mu? belki tüm bu yaptıklarınızdan utanırsınız diye. tabii birazcık da olsa insanlığınız kaldıysa… iyi çalışmalar" diye yazan.

    http://www.birgun.net/…day=12#.tw9kcvvdvy8.facebook
  • su yazisiyla rusen cakir'a hakettigi cevabi vermis olan yazi isleri muduru.
  • antikapitalist gençler konulu yazısında "islamcılar sosyalizme, sosyalistler islama" konulu afişler üzerinden
    "bunun yanıtı aslında taşıdıkları bir dövizde saklı: “islam sosyalizme, sosyalistler islam’a” yani özcesi, “din özünde sosyalizmi salık veriyor öyleyse sosyalistler de boşa uğraşmasın, imana gelsin..” bu totalci ya da cihatçı bakışla “dinsiz” sosyalistler dine çağırılıyor, dinsiz sosyalistlerle hareket eden emekçilere de doğru yol gösteriliyor."
    şeklinde sığ bir okuma yapmış. dilerdim ki bakış açısı ve anlayış olarak "bunlar malbora içen kominist" diyen milliyetçi muhafazakar eniştemden bir farkı olsun.
    birisi çıkıp müslüman bilmemneler diye bir oluşum kurduysa bu "buraya gelmeyen herkes kafirdir" manasına gelmez, "siz şimdi 1 mayısta sizinle birlikte yürümeyenlere kafir mi diyorsunuz?" dersen, eniştem olursun, onbinlerce sayfalık sol külliyatı "malbora koministi bunlar" diyen adamla aynı adam olursun
    yakıştıramadım.
  • birgün yazı işleri müdürü olunca, otuz kişinin okumayacağı bir blog yazısı olarak kalması gereken sayıklamaları 1 mayıs değerlendirmesi muamelesi gören gazeteci.

    yalvarıyorum açıklasın "ultra sosyolojik analiz" ne demek ya? hayır bunu yazan, utanmadan ergene laf atıyor! (onu da solcu olduğu için "buluğ çağındaki genç" diye üçlü çekerek yapıyor. ergen lan işte, tamlamasız anlatamıyor musun?)

    sen nesin barış ince? soyadı ince kendi kalın diye mi tartışalım seninle? bu mu aradığın tartışma düzeyi?
  • sosyalizm inşallah-maşallah ile gelmez demiş. doğru haklı, bugüne kadar atılan sloglanlarla 150 ülkede, hem de birkaç kere sosyalizm geldi.
  • şu cevabıyla ince ince güldürmüştür:

    https://www.facebook.com/…gun/posts/457470257596517
hesabın var mı? giriş yap