hesabın var mı? giriş yap

  • başlık: kenan doğulu karslı mı beyler

    1. hani doğulu diyorlar ya.

    3. yılmaz güney antalyalı mı piç

    4. uzay hepari mars li mi amk bebesi

    15. özgür çek praglımı amın oğlu

    16. cristian baroni baron mu

    19. tarkan altarin oglu mu amina soktugum?

    ccc tan ccc

  • oyunu dün bitirdim, bugün platinledim. açıkçası beni tatmin etmedi bu oyun.

    oyunun en büyük eksisi bir önceki oyunun aynısı olması. yani evet, 2018'de çıkan marvel's spider-man oyununa oranla tek fark haritaya kar skini eklenmesi, ha bir de ilk oyunun hikayesine oranla bağ kuramadınız yan-ana karakterlerin oluşturduğu bir hikaye. hikaye dediysem öyle uzun bir şey beklemeyin 5 saatte bitirirsiniz ana senaryoyu (en zor zorlukta oynadım, 6 saatte bitti). ki hikaye anlatımı ve karakterler ile kurulan ilişkiler yönünden, ilk oyundan çok zayıf bir oyun bu.

    oyunun bana göre tek artısı oyunun ps5'de 60 fps çalışması. bu gerçekten inanılmaz bir artı, akıyor oyun. şehirde boş boş dolaşasınız geliyor. 60 fps modundan sonra kalite modunda (4k+rt desteği olan mod) 30 fps oynamak işkence oluyor. bu nedenle oyunu ps5'de oynayacak olanınız varsa ve yeni nesil görsel fark görmek istiyorsanız, öncelikle mutlaka kalite modunda deneyin, sonra 60 fps modunu denemek istiyorsanız öyle deneyin.

    özetlemek gerekirse ilk oyundan sonra oldukça vasat bir oyun olmuş. ben buna ne dlc derim ne de oyun. ikisinin ortasında bir şey.

    eğer ki 2018'deki spiderman'e aşık olduysanız, daha da fazla spiderman oynamak istiyorsanız indirimlerde değerlendirilebilecek bir oyun olmuş (ben de oyunu kiralayarak 3 günde plantinledim). şu an ki fiyatıyla alma gibi bir çılgınlığı yapacak insanlar olduğunu sanmıyorum, o fiyata ne oyunlar satılıyor ps store'da.

  • buradan tüm fotojenik olmayanlar adına şakkada şukkudu fotoğraf çeken insana bir mesaj vermek istiyorum.

    güzel kardeşim biz kamera karşısında zorlanıyoruz. yani yüzelli fotomuzu çeksen iki tanesi anca iyi çıkıyo, onda bile nasıl durduğumuzu bilmiyoruz. yani tesadüfen çıkıyo. vesikalıklarımız hep saçmasapandır bizim. duramayız adam gibi, güzel poz veremeyiz. iyi fotomuz olursa onu onlarca sene profil resmi yapıyoruz, sosyal medyada anca kedi resmi paylaşarak ayakta durabiliyoruz. bu derece kötü durumdayız.

    o yüzden haldır huldur fotoğraf çekmeden önce bir saniye dur, azıcık güzel çıkmamız için bize yardım et. başını dik tut de, göbeğini içeri çek de, bir kadrajı ayarla ışığımızı doğru ver ne bileyim. elimizden tut be abi zaten mağdur durumdayız.

    ama sen ne yapıyorsun, sanki savaş mağduru ağlayan sümüklü tayvanlı çocuğu belgelercesine telaşla ve özensizce deklanşöre basıyorsun. sonra bir de facebook'a atıyorsun üstüne tagliyorsun bizi dalga geçer gibi. elin kırılsın, kapında baykuş ötsün, çocuğun olmasın ya daha ne diyeyim.

    edit: resim değil fotoğraf!
    edit2: umarsızca değil özensizce

  • hollanda'da aşırı sağcı özgürlük partisi'nin lideri geert wilders attığı tweetde "hollanda'da diktatör erdoğan'ın partisini seçen türkler, türkiye'ye gidin ve islamofaşizmin tadını çıkarın" diye yazdı. link
    edit:uyarilardan sonra link duzeltildi

  • bundan 1-2 ay kadar önce playstation 3 satışa koymuştum ve bu siteden de bir ilan yayınladım. bir ay içerisinde türlü abukluklarda teklif aldım. öyle böyle değil ya. 600 lira dediğim ürüne "buna 300 veririm, bu fiyatın üstünde bulursan da şanslısın" diyecek kadar. bir süre sonra sanalpazar'da sattıktan sonra ilanımı silmedim ve gelen abuk mesajlara aynı abuklukta cevaplar verdim. bir tanesini birebir aktarayım:

    a: 400 tl (ulan öküz, bir merhaba der selam verir insan)
    b: 410 tl
    a: uyar
    b: 420 tl?
    a: olmaz
    b: :( ben de o zaman konsolu 400'e başkasına veririm :p
    a: 420
    b: yok kardeş çok kırdın beni artık 450 versen ancak satarım.
    a: tamam son fiyat
    b: sana yok ps ms satmıyorum

    çok fazla ürün satan biri olmadığım için sahibinden şöyledir böyledir diyemem ama gelen tekliflerin hemen hemen hepsi bunun gibi mezarcılığın, ölücülüğün son noktasıydı. bir de adamı keriz yerine koyma çabalarına tilt oluyorum. tek akıllı sensin allahın çomarı.