hesabın var mı? giriş yap

  • eğer ülkedeki üstler yeni akit veya sabah gibi gazetelerin açık açık atatürk düşmanlığı yapmasına izin veriyorsa elin yunanı neler yapmaz... biz önce kendi ülkemizdeki atatürk düşmanı yazılı medyayı durduralım da yunanı sonra konuşsak daha iyi gibi.

  • malın önde gidenidir

    regl olduğunda bembeyaz etekler giyer.
    akan musluğu tuvalet kağıdıyla durdurmaya çalışır.
    yağdan ebesi sikilmiş kabı ovalamadan temizlemeye çalışır.

    falan filan...

  • benzer formatta 3 adet reklam entry yazılmış, 15-23 tane fav almış üçü de, favlayanlar da aynı yazarlar. reklam olduğu baştan belli .

  • ders:diferansiyel denklemler
    alınan not:02

    valla ben almadım hoca verdi.

    hocanın not gerekçesi: 01 versem adını yazıp çıktın falan diye sen artist olacaktın ondan 02 verdim. hem böyle daha ezik görünüyorsun. hani yapmış da anca 2 puanlık yapmış gibi.

  • zayıflama,kansızlık, soğuk algınlığı ve migren ilaçları damar daraltıcı etki gösterirler. dolayısıyla, soğuk el ve ayakların sebebi olabilirler. stresi azaltın. gergin kişiler, soğuk ellere sahip olmaya daha yatkındır. kronik stres ve gerilim, sinir sisteminin sürekli olarak adrenalin salgılamasına yol açar, bu da damar daraltıcı etki gösterir.ellerin ve ayakların soğuk olmasının, kan dolaşımı bozukluğu veya damar sertliği hastalıklarının belirtisi olabileceğini düşündür. ısınma ve soğuma mekanizmaları herkeste aynıdır.küçük, yüzeysel kan damarları daralarak, kalp ve beyin gibi önemli organların ısısını korumak için, kan akımını deri yüzeyinden uzağa yönlendirir.şüdüğünüzde, otonom sinir sistemi, bedeninizin düşmüş iç ısısına, deri yüzeyine olan kan akımını azaltarak cevap vermektedir. eller ve ayaklarda küçük yüzeysel kan damarları daha çok olduğundan, bu işlemden daha çok etkilenirler.
    vitamin mineral kontrollü tahliller yapılıp soruna sebep olabilecek konulara yönelik uzmanın önerisiyle gerekli tedavi-diyet vs.uygulanmalı.hareket kontrolü yapılmalı.giysilerle desteklenmeli.

    eski bir deyim aklıma geldi gençlik ve yaşlanmayla ilgili.

    ''genç iken eller soğuk kalp sıcak olur
    yaşlılıkta eller ısınır kalp soğur''-anonim

  • baba- kacla gidiyorsun?
    murdurungulu- 47
    b-cek arabayi saga!
    m- aa ama n'iye?
    b- cek dedim!
    araba saga cekilir. babaya bakilir.
    b-<caps>ulan bilgisayar mi bu? 47 diye hiz olur mu? ya 50 ile gidiyorsundur ya 40'la !</caps> hadi devam et...
    bir sure sonra
    b- kacla gidiyorsun?
    m- 64...*

  • eskiden çalıştığım şirkette power point sunularını bana hazırlatan pazarlama direktörüm bilgisayardan pek anlamazdı. bir gün yine rica etmedi! şunu hazırla 3 gün sonra sunum yapacağım dedi, bende yeni yetme pazarlama asistanı olarak her şeye tavuk gibi koştururken canıma tak etti bu başarıyı etik dışı sahiplenme olayı.

    sunumu hazırladım, görevimi ifa ettim, benimdir diye söylemiyorum yine konuşturdum power point'i ama bir süprizim vardı bizim müdüre. windows 98 tabanlı bir bilgisayardı sunum yapılan. masa üstününün, dosyalar varken ekran kopyasını aldım ve masa üstü arka planı olarak ayarladım. masa üstündeki bütün öğeleri gizledim. yani ekran görüntüsünde olan dosyalar benim masa üstü arka planı olarak kaydettiğim resimden ibaretti. üzerine tıklayınca resim olduğu için hiç bir reaksiyon alınmadığından sayın müdürüm 10 dakika bu dosyalar neden çalışmıyoru çözmeye çalıştı. bilgisayarı defalarca açtı kapattı sonunda pes etti, beni yanına çağırdı ve beni lanse etmek zorunda kaldı. sunumu hazırlayanın ben olduğumu ama bilgisayarın azizliğine uğradığını anlatmaya çalıştı. olayı bilen ben, hemen ms command'dan dosyayı çağırıp sunumu başlatarak, yaptığı ibneliğe, yaptığım ibnelik ile son verdim.

    tabi o şirkette ömrüm fazla olmadı, herkes benim bir sivri olduğumu anladı. aslında kariyer taşlarım bundan sonra yerine oturmaya başlamıştır. başarısızlığı kimse sahiplenmek istemez ama başarıyı herkes sahiplenmek ister. başarıda ki emeği gözden kaçırırsan, astlarının emeğini hiçe sayarsan, bir gün takke düşer aga.