hesabın var mı? giriş yap

  • tanrının varlığına akıl yoluyla ulaşılamayacağına, bu nedenle "tanrı var mıdır" sorusunun mantıksız değil, sorulması ve cevaplanması mümkün bir soru olmadığına inanan kişi.
    (bkz: mete tuncay)

  • marihuana'nın balını elde edebilmek adına arıları eğitmeye başlayan bir fransız. asıl mesleği çilingir ama yıllardır da arıcılıkla ilgileniyor. adam çok acayip. amacının da genel olarak esrarın yasallaşması olduğunu söylüyor.

    trainerbees, esrarın olduğu gibi esrardan elde edilen reçinenin de aynı şekilde sağlıklı olacağını düşünerek bu işe başlamış. ürettiği ballara da 'cannahoney' ismini takmış. çocukluğundan beri doğaya olan ilgisi çok fazla olduğundan en son arı eğitmeye kadar gitmiş.

    ortaya çıkan balın ise tadının taze bitkiyi andıran lezzetli bir tat olduğunu söylüyor. bu balın kanser hastalarına iyi geleceğini, arıların da bu işlemde herhangi bir zarar görmediğini açıklamış. şimdilik 30 kovanla devam eden trainerbees eğer yasaların da paranın da onu destekleyebildiği bir yer bulursa yardırır gider gibi.

    kaynak

    facebook profili

  • şimdi bu adamın yetenek sizsiniz performansını izledim.sahneye çıkıyor ve sorulan sorular üzerine diyor ki;babam doktor ben bilgisayar mühendisiyim ve ales notum 90-95 civarı birşey.herkes bu adamdan ve bazı aşırı hareketlerinden nefret ediyor yuhluyor.
    gelelim yeni gösterisine adam sahneye cıkıyor işsizim diyor tavuk dönerden bahsediyor babasının sümkürmesinden annesinin onu evlendirmeye çalışmasından dem vuruyor güldürüyor ve sevdiriyor da kendisini.
    şimdi iki gösteri arasında max.7sene geçmiştir bir bakıyorsun adam en az 500 kişi tarafından yuhlanmıs şimdi bir bakıyorsun ovv süper.gerçekten biz türk milleti olarak fakir edebiyatına bayılıyoruz ben de bayıldım çok güzel gösteriydi.

  • üniter devletin başını yaktığı kızdır.

    oysa bırak kürdistan'ı kendi haline, öğretmen mi buluyor, peşmerge mi buluyor, ne buluyorsa bulup eğitsin bebelerini.

  • benimdir o. küçükken çok çalıştım babamla inşaatlarda. hiç utanmadım paramız yoktu ama mutluyduk. şimdi istediğim işi yapıyorum. geçmişime bakıyorum da pişman değilim.