hesabın var mı? giriş yap

  • bugün 4 yediğinde takımını terkeden yarın 4 kilo aldığında seni de terkeder. unutma, en güzel beşiktaş'ın çocukları sever.

  • başta çalışanlara enayi dedim. zaten sizi üç kuruş maaşa çalıştırıyorlar ne uğraşıyorsun. çağır polisi gerekeni yapsın. ama sonra çalışan "bizim cebimizden çıkıyor" dedi. düzene bak be.

  • 4 temmuz 2019 vergi zammı daha doğru olur. verginin yanında alkolü hediye olarak alıyoruz biz.

  • hayatımda izlediğim en güzel dizilerden biri. mockumentary tarzına olan kuşkumu dindirmiş harikulade eser. andy ve ron swanson gibi karakterleyle gülmekten sıçırtabilir haberiniz olsun. kesinlikle underratedin kralıdır bu dizi. nasıl bu kadar az kişi izlemiş anlam veremedim. himym da izledim ama bu daha komik geldi açıkçası. neden himym'la kıyasladım ben de bilmiyorum gerçi.
    karakterlere gelince hepsi birbirinden manyak 6 kişi üzerinden dönüyor genel hikaye. hint asıllı tommy, siyahi cazibe donna, çılgın andy ve pesimist april, ve hırs küpü leslie knope. ama en çok güldüğüm iki karakter ron swanson ve andy tabi ki. ve daha sonra şunu öğrendim, andy'e bir çok espiri tamamen doğaçlama çekilmiş. adam cidden sette insanları yarıyormuş. kesinlikle önyargısız yaklaşılması gereken harikulade dizidir. izleyiniz efendim.

  • mal mıdır nedir, bırakmış koltuğu gidiyor? bak hong-won kardeşim, bu işler böyle olmaz. sana şimdi bu işlerin nasıl yapılacağını öğreteceğim. aşağıdaki cümleleri salyalar saçarak höykürüyorsun:

    --- hava durumu lobisinin oyunları bunlaaaaar!!

    --- biz gemi batırmayı da, çıkarmayı da iyi biliriz!!

    --- allah'ın takdiri, çocuklar güzel öldüler. ölmek öğrencilerin kaderinde var.

    --- geminin sahibinin dedesi cehapeli. hep aynı zihniyet!!

    --- farkettiyseniz gemide ölenlerin hepsi, çok afedersiniz, şinto dinine mensup. soruyorum sizlere, bu bir tesadüf olabilir mi?

    --- geminin altını kendileri delmişler. hükümetimizi yıpratmak için ölüyorlar.

    --- kurtarma ekiplerimiz destan yazdı. kurtarmayı en iyi biz biliriz, zaten halkımız sandıkta bunu defaatle onayladı.

    --- ölen yarısını görüyorsunuz da, hayatta kalan yarısını niye görmüyorsunuz? böyle oyunlarla bizi yıpratabileceklerini sanıyorlar ama icraatlerimizi halk görüyor!!

    --- binmişler gemiye kızlı erkekli, zaten kadınlar mı, kızlar mı belli değil. denizin altindan soju şişeleri çıkıyor.

    --- 500 bin trilyon ağaç diktik, 3829266495 kilometre duble yol yaptık

    --- kore'yi global güç yaptık, bunu çekemeyenler, bizden korkanlar istikrarımızı yok etmek istiyor. ama benim halkım bunu yemez!!

    hadi iyisin keranacı, kurtardık koltuğu yine. bir dahaki seçimden sonra yerim bi duble iskenderini.

  • belki defalarca yazılmıştır fakat tekrar hatırlatmakta fayda var. en azından ben hep şu demeciyle hatırlayacağım kendisini.

    bir röportaj esnasında kendisine, en basit hazırlık maçında bile neden bu kadar çok koştuğunu, son ana kadar terlediğini soruyorlar.

    verdiği yanıt: ben fakir bir balıkçının oğluyum. babam bir kaç balık için bütün gününü harcardı. benim kazandığım paranın çok daha azı için insanlar çok ağır işlerde ve çok ağır şartlarda çalışıyor. ben 90 dakika koşmuşum çok mu?

    bu adamı en net özetleyen cümlesi budur arkadaş. helal olsun aldığın her kuruş. özleyeceğiz sarı reyiz.

  • fenerbahçe'nin son maçı* kazanamaması ilahi adalet olabilir mi? sorusuna "dünyada kötü giden bu kadar çok şey varken tanrı'nın bir maçla uğraşacağını sanmıyorum" demiş topçu.

  • açılın en kesin ve kanıtlanmış yöntemi söylüyorum. bir şeyler yemek. vücut bir şeyler yerken kesinlikle uykuyu bertaraf ediyor. kuruyemiş olsun, cips olsun, atıştırmalık, minik minik, kesinlikle baymayacak, 30 saniyede bir ağzınıza atacak bir şeyler bulun. bol bol da su için. uyku falan kesinlikle uğramıyor. besberrak aracınızı sürüyorsunuz.