hesabın var mı? giriş yap

  • kendini şöyle ifade etmiştir;

    ''şunu doğru anlasak iyi olur... ben soyutlama sanatçısı (bkz: abstractionist) değilim. ben reklerin ve biçimin birbirleri ile olan ilişkisi ile ilgilenmiyorum. ben sadece trajedi, zevk, ölüm ve bunun gibi temel insan duygularının ifadeleri ile ilgileniyorum.
    benim resimlerim ile yüzleşen bazı insanların diz çöküp ağlamaları gösteriyor ki ben bu temel insan duyguları ile iletişim kurabiliyorum.
    resimlerimin önünde göz yaşı döken insanlar, beni o resimleri boyarken yaşadığım aynı ilahi duyguyu yaşıyorlar.
    eğer sen resimlerimi sadece renklerin ilişkileri ile açıklarsan, önemli bir noktayı kaçırmışsın demektir.''

    (bok gibi çevirmiş olabilirim)

  • "bizim zamanımızda elimize erkek eli değmezdi" diyen babaanneler; siz 13 yaşında evleniyormuşsunuz zaten, 5 yaşında da elletmeyiverin bi zahmet.

  • attığımız gol ofsayt , rakibin penaltısı verilmemiş. ikinci yarı beşiktaş tek başına top oynuyor. bu halimizle puan almak kul hakkına girerdi zaten. tebrikler beşiktaş . defol git aziz yıldırım

  • babamdır. bıçağa takıp, al diye emreder, yer misin asla yoktur. meyve alır kilolarca, yenmeyip çürüyünce ayıklar onları kızarak, bir daha size meyve almayacağım diye. sonraki bir ay her gün sadece kendine yetecek kadar meyve alır, bir elma, iki portakal atıyorum. sonra unutur bir gün, elinde beş kilo meyveyle çıkagelir kurban olduğumun adamı nası yiyelim o kadar meyveyi biz tropikal hayvan mıyız? diyemezsin. canım benim, nane gözlüm.

  • "sanırsın 1 lira 2 dolar olmuş, bu neyin sevinci amın feryadı" diye cevap verme hakkını saklı tutan ekşicidir herhalde.

  • gulmenin bulasici oldugunu gostermis cocuklardir. aksam aksam guldurdu sevimli sey, nasil da kikir kikir guluyor.