hesabın var mı? giriş yap

  • muhabirliğinde fransadayım diye kadıköy de bir evden canlı yayına bağlanıp sürünüyorum şarkısı eşliğinde konuşabilecek yüzsüzlüğü sahip olan bir adam tabii ki aldığı yasa dışı bahis reklamlarının suçunu hollanda rejisine atacak. hiç şaşırılacak birşey değil. adam yaptığı sahtekarlıkları yüzsüzlükleri başarı hikayesi gibi anlatabilecek karaktere sahip sonuçta. reklamını yaptığı yasadışı sitelerin tamamı kuzey kıbrıs menşeili türk siteleri. ama ne hikmetse hollanda rejisi hiç işi yokmuş gibi dijital reklam yerleştirmiş. insanları salak yerine koyma pervazsızlığı çok sevdiği rte abisinden sirayet etmiş kendisine belli ki.

  • depremde imajları sarsılmış beylerin, mahkeme kararı olmadan kapatmışlar. böyle açıklama mı olur? devlet aciz kalmadı mı? yalan mıydı burada yazılanlar? faşistsiniz. güçlü imajınızdan başka bir bokunuz yok. o da çizildi depremde. iş bilmez bir grup ruhban olduğunuz anlaşıldı. ağlamanız bundan. tüm muhalefet bir olup sizi sileceğiz.

  • kanki bişeyler olsun artık ya. sıkıldım amk insan görmekten. ama bence var bişeyler bu ibneler dünyaya gelip gidiyor büyük ihtimalle. kovalamak lazım vakit bulamıyoruz ki bilader.

    nasa'nın canlı yayını kesmesiyle kıllandıran görüntüler.

  • oha demek istediğimdir. nasıl karıştırıyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum. bak mesela north. başında n var. böyle daha bi' kuzeyimsi. oysaki south'un başında s var. böyle daha bi' güneyimsi. anladın mı? anlamadıysan bi' daha anlatayım. bak north'un başında n var, daha bi' kuzeyimsi. oysaki south'un başında s var. daha bi' güneyimsi. benim yöntemim bu. saygı duyacaksınız.

  • alpay'ın vlaoviç'i düşürmemesi ile hatırlanan maçtır.

    kaderin cilvesi aynı yıl 4-5 ay sonra alpaylı beşiktaş vlaoviçli valencia ile uefa kupasında eşleşmiştir .

    gazeteler "bu sefer düşürecek mi" haberleri yapıp tv kanalları bu soruyu hususi alpaya sormak için evine kadar röportaja gitmişlerdir.

    daha da bitmedi , ne düşürme hadisesiymiş diceksiniz, vlaoviçi düşürmeyen alpay uefa'dan fair play ödülü alır .

    bu ödülü ülke olarak kıçımıza mı sokacaz derken 1998/99 sezonununda galatasaray şampiyonlar ligi guruplarında rosenborgla liderliğe oynuyor ama son haftaya gelirken puanlar eşit averajlar eşit iki takım arasında oynan maçlarda üstünlük yok 3-0 3-0 atılan goller eşit nolacak ? şayet bu durum gurup maçları bitiminde devam etseydi hangi ülke'nin fair play ödülü var ona bakılacaktı ! evet . alpay nerdeyse galatasarayı ş.l guruplarından lider çıkaracaktı. ama ne oldu? ne rosenborg ne galatasaray guruptan çıkabildi. juventus çıktı ki bu apayrı bir konu...

  • bir ay önce -atıyorum- 500 liraya alınmış, 400 lira fiyat biçtiğiniz bişey için bazısı "abi bunun sıfırı 300 lira zaten, şu sitede kampanya vardı ama şimdi bitmiş tüh" diye girer, kimisi "50 lira veririm" mesajı atar, öbürü "kullanılmış kulak çubuğu seti + nokya 3110 üstüne de 10 lira versem olur mu" der. allahın manyakları.