• partiler üstü bir rezalettir. kadın erkek farketmez. o yaşta birinin yüzüne çocuk sever gibi dokunmak saygısızlıktır.
  • kadın imamoğluna laf attı '' burası kartalkaya değil niye geldiniz '' dedi. ortamı provoke etmeye çalıştı. ben imamoğlunun yerinde olsam suratına tükürürdüm.

    edit : biride sen tükürürsen o halk seni oracıkta siker demiş. ulan o ''laiklik elden gidiyeah ''diyen dayı sikmesinde gerisi sorun değil.
  • başınızdaki size pandik atarken sessiz kalıyorsunuz.
  • tacizdir.

    sırf imamoğlu yaptı diye kıvırmaya gerek yok.

    inanılmaz ama gerçek editi: bir arkadaşımız "cinsel bir amaç yok ki" diye mesaj atmış. tdk'ya yönlendirdim kendisini.
  • kadına bak, 40 yıllık kan davalısı gibi bakıyor ekrem başkana. çocuğun markette çikolata istediğinde senin alamamana sebep olanlara da böyle bakarsın umarım.
  • şu siyasetçiler neden bu kadar tepemizde? neden etrafta kurtarıcı edasıyla, caka satarak, halka çocuk muamelesi yaparak dolaşıyorlar? sıradan devlet memuru gibi oturup işlerini yapsalar olmaz mı? neden bu yapmacık sevgi gösterileri?

    neden, neden, neden?
  • talihsiz bir an olmuş kendisi için.
    iyi niyetle yapılmış yanlış hareket. belediye başkanı unvanı altında bu pozlar bu hareketler yakışmıyor. daha mütevazi, sınırlarını bilerek koruyarak hareket etmesi gerekir.
  • kibir ama ne kadar boş bir kibir ya. sözlük okuyup gaza geliyor bence. kendini gerçekten acayip yerlerde görüyor ve her türlü saygısızlığı magandalığı - şimdi devam edecem de iş almak istemiyorum - kendinde hak gören bir acayip narsizm vakası. besleyenler de burada okuduğum türden gerizekalılar.
  • hahaahahah tam bir operasyon başlığı olmakta.

    bütün aktroller gecenin bir vakti toplanmış aynı anda entry giriyor. imamson’dan korktuğunuz kadar allahtan korksaydınız bunları yazamazdınız herhalde.
  • edit: arkadaşlar ben bir başkan seçip onun davranışlarını eleştiremeyeceksem tüküreyim böyle demokrasiye. var olanla aynı hal hareketleri yapacaksa ne anlamı var? doğru örnek olacaksa buyursun başımızın üstünde yeri var. halk böyle seviyor, oy toplamak için mecbur böyle yapıcaz diyorsa, bir cacık olmaz. bunu 20 yılda anlamadıysanız size bir 20 yıl daha müstehak.

    kontrolsüz ve yanlış harekettir. evet tacize girer. özür dilemeli ve açılacak davada suçunu kabul edip, tazminatını ödemeli ve bunu da güzelce herkese anlatmalıdır.

    yapar mı? yapmaz.
    neden? çünkü malesef dünyada ve çok daha ağır şekilde türkiye'de, özür dilemek toplumun büyük çoğunluğunca acizlik, kaybetmişlik belirtisi olarak algılanmaktadır.
    bu da pr çalışanlarınca çok iyi bilinmektedir ve bu tür lider konumundaki insanlara tavsiye olarak verilmektedir.

    durumun tabiatına göre çok nadir istisna tersi durumlar yaşansa da genel uygulama bu yöndedir.

    bu başkandan da bir istisna çıkacağını sanmıyorum.

    olacak olan şudur: "ya ben onu bizim ekipten arkadaşa benzettim, olmadığını anlayınca da hemen elimi çektim..." tadında bir savunma ve geçiştirme.
608 entry daha
hesabın var mı? giriş yap