hesabın var mı? giriş yap

  • chicago'da siradan bir sabah ;
    mary, bank of america'da orta duzey bi yonetici , yurttaslari yaklasik 100 yildir sabah filtre kahve iciyorlar.mary evinin altindaki ismi cok onemli olmayan coffee shop'tan donut ile kahvesini alip ofisine gidiyor.

    ızmir'de siradan bir sabah;
    sevda çorumlu , orta duzey bir isletmede sekreter , instagramda moda paylasimlari yapiyor, erkeklerden sikayetci cunku evlenecek adam yok , yurttaslari 200 yildir lokumla turk kahvesi iciyor fal bakiyor...sevda sabah nescafe yapip starbucks termosuna koyuyor kosedeki firindan simitini alip maasinin yarisi ile aldigi cantasina koyuyor.

    sevda cool... ben sirt cantam ve elde simit posetimle servise binerken tipsize bak der gibi suratima igrenerek bakis atiyor.

    sahi sevda niye boyle yapiyor?

  • valeye yani 3.cü bir kişiye anahtarı verdiğiniz için kaskoda da sorun çıkacaktır, yiyeceğiniz en pahalı yemeği yemiş olabilirsiniz, geçmiş olsun...

  • sonra aldıklarını giyinip en hanımefendi, en karizma benim hareketleri ile ortalıkta hava atacaklar.
    insanların gerçek yüzleri rezillik.

  • kurtuluş savaşını değil de adnan menderes'in evli kadınlara sarkma maceralarını okumak isteyen cuckold sevdalısı ak-troll yazarın beyanıdır.

    katılanlar da en az onun kadar cuckold dur.

  • bir 17 yaş sendromu.

    2001 senesinden beri bozuldu bozulacak aha şimdi bozuldu daha da bozuldu denilen ekşi sözlük'ün düştüğü hale bak lan.

  • allahın liselileri ya biriniz de çıkıp babanın zorla vergi iadesi zarfı doldurtmasından bahsetmemiş.

    evet bence 90'ların en büyük problemi vergi iadesi meselesiydi.

  • jackie chan koprunun uzerinde hatunu opup yazilar kaymaya ba$larken, yerlere minderler serilir. sonra kucuk karde$ cagirilir ve filmdeki figurler karakterimizin uzerinde bir bir uygulanmaya ba$lar. olay anne-baba ikilisinden birinin karde$in $ikayeti uzerine buyuge giri$mesiyle son bulur.

    (bkz: hadi boks)

  • (bkz: ekşisözlük)

    bana lcw yi hatırlatıyor. eskiden lüks bir markaydı, herkes giyemezdi. kuzen vasıtasıyla elime geçen o maymunlu poşetini yıllarca sakladığımı bilirim. sonra pazar malı üretmeye başladı. sözlük de zamanında lcw nin ilk hali gibi elit bir marka iken, inci - ulu karışımı bir yere dönmeye başladı maalesef.

  • islay bölgesinin ilk temsilcilerinden.

    12 yıllık olanını uygun sayılabilecek bir fiyata bulup aldım ve kendimce değerlendirip sizlerle paylaşmak istiyorum.

    öncelikle kutu üzerinde spoiler ile gelen bir şişe. yani size ne içeceğinizi önceden söylüyor ve ne yazıyorsa o tadı alıyorsunuz. benim gibi viskiyi sadece içki değil de lezzetler arası keşif olarak görenlerdenseniz bu biraz hayal kırıklığı yaratıyor. keşfedecek yeni lezzetler için içmeye devam edeceğiz artık. *

    şişede yazıldığı üzere bal, limon ve orta düzeyde is koku ve tadı alıyorsunuz. sanırım bowmore için söylenecek en güzel birinci şey sunduğu lezzetlerin çok dengeli oluşu ve içecek olan herkesin bu lezzetleri kolayca yakalayabilecek olması. ikinci güzel şey ise bitişinin oldukça uzun olması. damakta uzun süre kendisini hissettiriyor.

    özetle severek içebileceğiniz bir viski olduğunu düşünüyorum. tabi bir islay fanı olmamın da etkisi yok değil.

    diğer viski yorumları için : (bkz: #60703155)