hesabın var mı? giriş yap

  • ankara'nın en güzide mahallelerinden biriydi.eskiden insanlar huzur içinde yaşardı.sonra mahalleye kara bulutlar çöktü ve insanların huzuru kaçtı hepsi tek tek evlerinden atıldılar.direnenler jop yiyerek kapı dışarı edildiler ve mahalle adeta çernobil faciasını yaşamış şehirler gibi yapayalnız kaldı.ankara'nın göbeğinde terk edilmiş bir mahalle.tabi böyle yerler hırsızların,tinercilerin işine yaradı.boş evlerin içi perişan hale geldi.bugün itibariyle bu mahalle ranta kurban gidecek gibi görünüyor.çünkü resmi gazetede mahallenin emlak konut gyo'na devredildiği yazıyor.bilmeyenler için mahallenin konumunun,istanbul'da gezi parkının konumuyla eşdeğer olduğunu belirtmekte fayda var.şehrin nefes alabildiği devasa ağaçların bulunduğu yeşillik bir arazi burası.her yeri rant olarak gören zihniyet en son burayı gözüne kestirmiş anlaşılan.yazıklar olsun...

  • bir nevi ses sanatçılarının easter egg'i. insan yıllarca izlediği filmlerin içinden çekip çıkarınca, onu kendi koymuş gibi mutlu oluyor, detaylarla iyice bir keyfe geliyor. orijinal 1951 yılında, iyice popülerleşmesi ilk star wars filmiyle olmuştur. zaten en çok ölen şapşal stormtrooperlara yakışır bence. son yıllarda toplam kullanıldığı film sayısı 200'ü geçmiştir artık.

  • ben mi kolay yolunu buldum bilmiyorum ama kabloyla bilgisayara bağlayınca dcim klasörü gözüküyor ve oradan video-fotoğraf aktarımı yapabiliyorum hem de çözünürlüğü değiştirmeden? usb bellekten dosya aktarımı yapar gibi

  • sanki ülkede özel firma kalmamış gibi gene devlet tarafından yaptırılacaktır. biniş ücreti 90 dolar olacak olup işletecek şirkete yılda 15 milyon kişi binme garantisi ile verilecektir.

  • sergi açmış teyzedir. nasıl bir eser bıraktıysa gelen geçen dikkatle inceliyor. yanında bedri baykam'ın spermini sildiği peçeteyle müthiş bir kompozisyon oluşturabilir diye düşünüyorum.

    hastanelerdeki uzun kuyruklara karşı "sıçarım böyle hastaneye" temalı post-modern bir çalışma ortaya koymuş teyze. beğenirsin-beğenmezsin... yapıcı eleştirmek lazım.