hesabın var mı? giriş yap

  • genellikle 10 yaş altındaki erkek çocuklarının idrarında pişirilen ve çin'in geleneksel yemeklerinden kabul edilen gurme lezzetin yenmesi durumu. bu yumurtanın ismi virgin boy egg diye anılır.

    reuters videosunu yayınlamış: yeme de yanında yat

    (bkz: iğrençsiniz ibneler)

    kaynak: wikipedia

    tarifi de yazalım: idrar kaba/tencereye doldurulur. yumurtalar idrar içerisine koyulup kaynatılır. daha sonra yumurtaların kabukları soyulur ya da çatlatılır ve tekrar idrar içine bırakılır. sonrasında kullanılmış idrar değiştirilir ve taze idrar içerisine bu yumurtalar konarak marine işlemine devam edilir. yaklaşık 24 saati idrar içinde geçiren yumurtalar yenmeye hazır haldedir.

  • prajina; cinsiyet: erkek; yaş: 31; il: istanbul
    konuşmaya 5, ilkokula 8 yaşında başladım. okumayı 10 yaşında söktüm. orta 1'de sınıfta kaldım. lise 2'ye kadar her zaman sınıfın en tembeli, en sorunlu öğrencisi oldum. ancak lise 2 ve lise 3'te takdir aldım. gece gündüz çalıştım. öys'de 56'cı olup boğaziçi üniversitesi'ne girdim. mezun olduktan sonra yüksek lisans için abd'ye burslu gittim. yl bitince tekrar bü'ye döndüm. doktoramı bitirmek üzereyim. lise 2'de ne mi oldu? şu anda karım olan sınıfın en çalışkan kızına aşık oldum. kendimi ona ispatlamam gerekiyordu.

    meali: karım biraz daha güzel olsa şimdi nasa'daydım.

  • işleri zamanında ve olması gerektiği gibi özenli yaptıktan sonra ister yatsınlar ister erkenden mesailerini bitirsinler. böylesi iki taraf içinde daha mutlu ve kazançlı olur. akıl, mantık ve bilim bunu söylüyor.

  • yaklaşık 8 saat sarj süresi, 16 saat kullanım süremiz olması.

    nokia 3310 2 saatlik sarj süresi, kullanım performansına bağlı olarak da aşağı yukarı 48-72 saat kullanım süresi ile insandan çok daha mükemmel bir yaratık bence. bu ne biçim kusursuz tasarım olm?

  • kurum: travel şirketi
    görev: otobüs sayma sorumlusu
    mesai: otobüsü saydıktan sonra evime dönüyorum.
    maaş: 300 tl
    işin bana kattığı: ileri seviyede matematik.