hesabın var mı? giriş yap

  • sobanın üstüne tükürüp "tıpıstttt" sesini duymamış bi' çocuk. yazık. evet.

  • istiyor ki türkiye pkk, ypg ve diğer kollara dokunmasın sadece ışide saldırsın.
    baba'nın malı ya tsk, işi gücü bırakacak terörist pkk ve yan kolları için savaşacak. oldu paşam, başka arzun?

    bu görüntülere dikkatle bakın. çok dikkatle bakın ve orada hareket halinde olan terörist ışid mensuplarını göreceksiniz. yalandan yapılan bir operasyon değil, gördüğünüz gibi teröristlerin başına füzeler inmiş. hem de %100 isabet oranıyla. ellerine sağlık ordumuzun.

    dikkatle izleyin, yakında benzer şekilde sizin de kafanıza o füzelerden inecek. %100 isabet oranı ile darısı pkk ve tüm kollarının başına.

  • hakkını aramak ne zamandan beri ölücülük olmuş. olayı sıcağı sıcağına takip eden biri olarak söylüyorum kızlar bunu sonuna kadar hak etmiş. parasını istediği için mustafaya görgüsüz diyen feyza bacımız paranın yarısını ödemeyi kabul edip diğer yarısını da dilaradan al diyebilecek kadar omurgasız olduğunu göstermiştir.

  • annesine sorarsanız şımarık ya da yaramaz değil hiperaktiftir. zaten hiperaktivite bulunalı eşşekler çoğaldı. hanım hanım o çocuk hiperaktif falan değil bildiğin şımarık. ne pis insanlarmışsınız mına koyim.

  • bugün yaşadığımız en büyük sorunun temelinde yatan inançlardan biri.

    avrupa'da insanlara 2. dünya savaşından beri pompalanan düşünce budur. bu düşüncenin pompalanmasının nedeni de kapitalizmdir. çünkü amerikanlara ucuz işçi ve sürekli kontrolü altında tuttuğu bir avrupa lazım. sürekli ayaklanan, hakkını arayabilen, dinleri reforme edebilen beyaz ırk, para babalarının işine gelmez. amerika'daki beyazların çoğu solculukla veya rednecklikle kontrol altında zaten. amerika bunları cahil bırakarak veya diğer kesimi de para ile kontrol ederek zaten işi çözmüş.

    https://en.wikipedia.org/wiki/behavioural_genetics
    https://en.wikipedia.org/wiki/great_replacement

    bugünkü rusya - ukrayna savaşının nedeni bile budur. nato, avrupa'yı konrol altında tutma örgütüdür. akp gibi sürekli düşman yaratmak zorundadır.

    göçmen sevenlere dikkat edin çoğu amerikan kuklasıdır. diğer kesim de aşırı duygusal solculardır. solculuk kötü demiyorum. örneğin danimarka hükümeti de solcudur ama anti-gelişmemiş-immigrant tutumundadır.

    çok büyük paralara sahip olanlar sandığınızdan çok daha fazla kontrole sahip. foncular diye bildiğiniz insanlar medya. medyayı elinde tutan insanları kontrol eder. bu güce tek taraflı olarak 77 yıldır sahip olduğunuzu düşünürseniz, neler yapabileceklerini tahmin edebilirsiniz.

    https://tr.wikipedia.org/…iki/açık_toplum_vakıfları

  • markette bir an için dizlerimin tutmamasına ve yere kapaklanayazmama sebep olmuştur.

    https://33.media.tumblr.com/…qguf1s5obp5o1_1280.jpg

    bu ne lan bu ne? bu fındıklarında benim babamın, hemşerilerimin, bütün karadenizin emeği, alın teri var ve kilosunu 10 tl'ye zor sattık geçen yaz. o fındıkları toplarken perişan oluyoruz kendimize en fazla 2 çuval ayırıyoruz satalım da emeğimize bari değsin diye. sonra markette bu manzarayı görüyoruz. ekonomik durumum ne kadar iyi olursa olsun fındık endüstrisinin halini bildiğim için bi kavanoz ezmeye 20 lira vermek resmen koyuyor bana. rezilliğe bak ya, 13,45 tl bile pahalı geliyordu 1 değil 3 değil 6 tl birden zam yapmışlar utanmadan. altın mı rendelediniz içine nedir?

    zaten şu sarelle oldum olası kazığa bayılır. ordu'daki fabrikalarına koliyle gofret almaya gidiyoruz insan fabrika ve toptan fiyat diye indirim yapar ı ıh 1 kuruş bile indirim yok marketten aldığımızla aynı fiyat. bi kere iflas etmişlerdi bi daha etmeyi hakediyorlar. zaten bu aç gözlülükle ve şu anki vatandaşın ekonomik durumuyla fazla yaşamazlar.