hesabın var mı? giriş yap

  • işte o heykeli yapılan adamın savunduğu değerler
    sayesinde seni rencide eden adam yalandan da olsa yaptırımlara maruz kaldı. umarım anlamışsındır kenan kardeş.

  • bu konu yanlis anlasiliyor.

    bence yeni nesil kendi neslimden daha iyi. bakiyorum kiz 20 yasinda. voleybol, basketbol, yuzme takimlarinda oynamis.

    bakiyorun cocuk 22 yasinda cift anadal bitirmis. bi kızla taniştim 23 yasinda 4 ayri iste calisip bi yandan formasyon egitimi aliyor.

    baskasina bakiyirum daha 21 yasinda 4 dil biliyor, dunyayi gezmis tek başina aileden destek almadan.

    deli bi potansiyelleri var. dogru ailelere sahiplerse bunu kullaniyorlar ve cok basarililar. ben kiskaniyorum yeni nesili.

    ama diger tarafa bakiyorsun. cocuklar vasat bi liseden mezun olmuş. aylak aylak geziyo.

    oburune bakiyorsun twitterdan baska hicbir aktivitesi yok. oburune bakiyorsun mahallede laklak yapiyor. digerine bakiyorsun instagramda osospuluk yapiyor.

    digerine bakiyorsun mal ebeveynlerinin parasini sımarikca yemekten baska hayatta amaci yok.

    yeni nesilde sorun yok. sorun ebeveynlerinde. bok gibi ebeveynden cikan yeni nesil de yüksek olasılıkla bok gibi oluyor.

  • bence şekerli kireç taşına benzeyen mevlana şekeridir. amaçsız gereksiz tatsız. çocukken konya'dan gelenler illa getirirdi bundan yarım kilo kadar falan. kaya tuzu sanıyordum ben onu.

  • exxene üye olanları aptal ve gerizekalı olarak niteleyen ekşiciler, leyla ile mecnun hatırına üye olmaya başlamışlar. bir de utanmadan "bu dizinin hatırına" vs. yazıyorlar. peki normal vatandaşın da sevdiği diziler, yarışmalar, komedyenler hatırına exxene üye olma hakkı yok muydu? sadece konu siz ve zevkleriniz olunca mı bir şeye para vermek değerli ve anlamlı oluyor?

    klasik ekşici iki yüzlülüğü. yarın da başlarlar exxeni övmeye, zira verdikleri 4.99 tl'yi izah etmeleri gerekir.

  • merkeze yakın eski ev candır, hayattır.

    20 yılını merkezden uzak lüks evde geçirmiş, son iki yıldır merkezeyakın eski evde yaşıyorum. diyebilirim ki, ne anksiyete, ne kolesterol, ne asosyallik, ne şu ne bu. hepsi uçtu gitti. arabayı nereye park ettiğimi unutuyorum, o denli. eskiden akşama kadar çalışıp gidip yatar, hafta sonları aktivite aktivite diye dolanırmışım. şimdi, işten çıkıyorum gece 2'ye kadar hayat benim. tam 8 saat. iş, uyku, sosyal hayat süreleri eşitlendi diyebilirim. hafta sonu aktivite aktivite diye dolanmıyorum, çünkü doymuş oluyorum. cumartesi güzel bir gece, pazar günü adam gibi evde kendine gelme.

    avm nedir unuttum, o bile yeter.