hesabın var mı? giriş yap

  • ogrenmesi cok zor ama eğer sınırsız geyik yapabilen arkadaşlara sahipseniz inanılmaz keyifli oyun. ogrenmesi cok kolay diyen ya bu oyunu oynamamıştır ya da oyun tahtasındaki piyonları hareket ettirme işini o yapmamıştır. puanlama sistemi, türkiye'nin avrupa kupalarına katılması icin diğer takımların kac puan alması gerektiğini hesaplamak kadar zor olan oyun.

  • 27 kasım 2021 tarihli resmi gazete'de yayımlanmasıyla kesinleşmiştir. esnaf ve marketler fiyatları artırıyor diye suçlanırken hükümet gelirlerine %36.2 zam yapıyor. bu reel enflasyon bir tek çalışanların maaşına uğramıyor. haliyle fakirleşmeye tam gaz devam ediyoruz. geçmiş olsun.

  • bugün ilk defa test imkanı bulduğum ulaşım aracı. şehir içi için ideal bir tercih olabilir diye düşündürdü. yarın gidip alma isteği uyandırdı. fiyatı da yakıtı da cep dostu. alırsam editlerim.

    aldım,deneyimleyip tekrar editleyeceğim. 14.03

    50 gün aktif kullanmış bir kardeşiniz olarak yaklaşın yorumumu yapıyorum.
    artıları
    kesinlikle ekonomik
    park sorunu yok
    inanılmaz dikkat çekici geçen yıla kadar 4 cabrio ve i8 kullanan bir vatandaş olarak onlardan bile daha dikkat çekici olduğunu ifdia edebilirim.
    çok pratik ve rahat bir kullanımı var
    2 kişilik olmasına rağmen için geniş
    eksileri
    kesinlikle bir otomobil olarak düşünülmemeli,
    çevre yolu tarzı büyük caddelerde sorun yaşatabilir hız limiti
    sıcak havalarda tam anlamıyla eziyet,2 gün kapılarını söktürüp kullandım,hareket halinde okay ama ışıkta durduğunuz an yanıyorsunuz(antalya bölgesi malum)
    bir de bu pil parça vs tedariği bende soru işareti idi(bu yorum bilgisizliğimden)
    ve elimi tutan ilk arkadaşa ücreti mukabilinde sattım,kışın tekrar düşünebilirim :)

  • babamın ufak bir şirketi vardı, vergisini ve çalışanlarının sigortaları düzenli ödeyip kimsenin hakkına girmezdi. bir zaman sonra işleri bozuldu ticaret sonuçta neyse baya vergi ve çalışan sigorta borcu birikti. onları toparlayım derken yorgun düştü yüreği ve çok erken kaybettik güzel yürekli babamı. sevgili devletimiz 1 dul 3 yetim kız çocuğundan 1 gün bile ertelemeden aldı bütün borcu, hepsini ödedik bitti şükür herşeyin üstesinden geldik. söyleceklerim bu kadar...

  • annenin yakın arkadaşlarından oluşan bir whatsapp grubuna katılmasıyla asıl etkilerini hissedersiniz. her gün kadim dostlar whatsapp grubunda neden onun da özlü sözler içeren görseller paylaşamadığı, o görselleri bulanların nasıl bulduğu (- "kızları buluyor tabi onların sen bana hiç bulmuyorsun") ama kendisinin bulamadığı, ayşe hanım'ın son gönderdiğine nasıl bir cevap yazması gerektiği ayrı bir olay oluyor. ama grubu okuması çok zevkli ehehe:

    - günaydın hanımlar bugün hava yağmurlu
    - günaydın neclacığım, evet hava yağmurlu
    - kızlar günaydın (her arkadaş grubundaki gönlü genç teyze) burada yağmur var (2 ilçe öteden bahsediyor asdf)
    - günaydın, nasılsınız, yağmur berekettir
    - günaydın gülerciğim, haklısın. şemsiyenizi almayı unutmayın.

    anne: acaba ben ne yazsam, bir şey söylesene.
    ben: hepiniz yazınca bugün havanın yağmurlu olduğunu nihayet anladım, saolun kızlar yaz ahahsd.
    anne: git.

  • "suç makinesi" olarak tanınan ve daha önce de bir çok kez kamu vicdanının sesi olmuş adamın beyanı. adam bildiğin profesyonel kamu vicdanı sesçisi.