hesabın var mı? giriş yap

  • başlık: yeni tanistiginiz kizi yataga atma suresi

    1. rekorunuz kac.
    benim 3 saat
    (tus koitus exitus ?, 14.05.2013 15:30 ~ 17:26)

    5. dua sandım geldim oç !!!11
    (vipertan ?, 14.05.2013 15:36)

  • güzel gelişme ama yetmez. gerekirse inlerine girilsin yedikleri her kuruşun hesabı sorulsun. ayrıca ekrem başkana, seçim öncesi tüm ibb araçlarını yenikapıya toplayacağı sözünü hatırlatmak isterim. bir de ibb lojmanlarına gazeteciler ile gidip şatafatı gösterecekti. merakla bekliyorum

  • ekmek yememe prensibimi bu abinin tostları için bozabilirim, demin bir kavurmalı tost tarifini izledim, ağzımın suları aktı, o çatala geçirdiği yarım paket margarini tost makinesine ve ekmeğe güzelce sıvamasından tutun da, somun ekmeği ortadan ikiye düzgünce kesmesine kadar her şeyine hayran kaldım.

    https://www.youtube.com/watch?v=mt8bpksd3ig

    yalnız benim somunumu videonun sonunda olduğu gibi doğramasın, bütün getirsin ben ısıra ısıra yerken bölerim onu.

    buraya yazmış olayım, antep'e gidersem mutlaka tostunu yiyeceğim.

    ayrıca para kazanmak için vizyon sahibi olmak gerektiğini, işini ciddiye almak gerektiğini çok güzel örneklemiş. her şeyden önce kendisine büyük saygı duyuyorum.

  • böyle bir cortlatmaya ben de maruz kalmıştım. ne kadar "harun bunları giymez" desem de dinletemedim ailenin kadınlarına. illa o saten pijama takımıyla o deri terlikler alındı. al işte adam giymiyor pijamayı, yatakta kayıyormuş, bir yere tutunması gerekiyormuş dönerken. zaten evin içinde aborjin gibi yalınayak dolaşıyor, "deri terlik ney lan" dedi bana. terlik...isme bak. ter lik. kendime yabancılaşıyorum üst üste 5 defa terlik dersem.

  • bursu kapabilmek için kişinin kendini hem acındırması hem de kendine hayran bırakması gereken diyaloglardır. şöyle ki;

    - en son okuduğunuz kitap?
    - sefiller...
    - kim yazmış peki*?
    - victor hugo yazmış biz oynuyoruz..