hesabın var mı? giriş yap

  • #iyikilerim (fotoda kocası, annesi ve babası var)
    #aşkbebeği (hı hı biz zaten spor olsun diye yapmıştık, sizinki aşktan)
    #kıymetlim (bu laf ne kadar ucuzladı son zamanlarda fark ettiniz mi?)

    evet evet, var bizim ailede bir kezban. ama kezban olduğunun farkında değil minnoş.

    1 yıl sonra gelen büdüt: ingilizce de yapmış bizim kezban! şöyle ki:

    #myworld (şeyma subaşıdan arak)
    #mylovehusband (hıhh iyice kıvama geldik!)
    #the...s'* (nokta nokta olan yere soyadımızı yazıyoruz, ingilizceyi ağlatıyoruz ki herkes her boku çoooh iyi bildiğimiz gibi, bir kezban olarak ingilizceyi de çok iyi bildiğimizi görsün!!!)

    *evine referans verirken kesme işaretiyle s'yi ayırması gerektiğini bilmiyor aşk bebeğinin anası! çok mu dert? değil ama kezban işte kezban! kalite ayrıntılarda gizliyse benim suçum mu?

  • inşallah çıkar burdan, oraya giremez. buraya da dönemez. ortada ayazda kalmış bekçi siki gibi kalır. bi de savunmuyorlar mı "ziminindi bi cihillik itmiş". insanın kürekle vurası geliyor. bunun gibi yavşaklar yüzünden dünyada bizi adam yerine koyan yok. be amk insan evladı. hiç mi anan baban, yol gösterenin olmadı. ülke kötüye gidiyormuş da ondan amerikaya geri dönecek miş. senin gibiler yüzünden kötüye gidiyor ülke.

    edit: adam entryi silmekle kalmamış, tası tarağı da toplayıp gitmiş. bi arkadaşım falan demiş ama, kendisi değilse ben de ne olayım lan.

    edit 2:gitmemiş, geri gelmiş. marifetmiş gibi de taciz edip duruyor. aferim, mesai bitiminde gel de senin ve o "arkadaş"ının madalyalarını takdim edelim.

  • şu anda adını vermek istemediğim bir başlığa girdiğim entry üzerine bir hanım abladan dün aldığım mesaj.

    kanıt

    bugüne kadar başlığına yazıp rahatsız ettiğim tüm yazarlardan özür dilerim. bundan sonra artık başlık sahibine sormadan entry girmeyeceğim. hatta telif hakkı gibi başlık parası vereceğim. itliği kopukluğu bırakıp atom fiziğine ve profesörlüğe yoğunlaşacağım.

    edit: arkadaşlar başlığı ve yazarı soranlar oldu, ifşa etmek için değil komik geldiği için yazdım bunu. bunları bana değil sözlüğe dolduranlara sormak lazım.

  • bunu diyen arkadaş yurt dışında bir süre yaşayıp kahvaltı anlayışımızın ne kadar kuvvetli olduğunu anlaması lazım. bu kadar geniş ve güzel kahvaltı sofrasına sahip başka bir ülke yok. (bkz: çakırlar köy kahvaltısı)

  • sözlükte son zamanların en muhteşem trollemesi. adam sizi maymun etti ya la...

  • bir askeri lise mezunu olarak söylüyorum, rezilliktir.

    5 ay / 12 ay üniforma giyip buraya gelip bedellilere gömeceğinize, asker dahi olsa insan gibi muamele neden yapılmıyor diye sormak zorundasınız. dağlarda çatışan subay / astsubaylar da bunun rezalet olduğunu bilir, ego tatmini yapmak için insanlığı ayaklar altına alanları övmeyin. anadan üryan soyundurmak nedir lan açık alanda, hiç mi izan yok sizde?

    borunuz, üniforma giydiğiniz süre kadar olacaksa, bana ötün.