hesabın var mı? giriş yap

  • çocuk sahibi olunca kendilerini kutsal bir varlık olarak görmeye başlayanların isteği.
    çocuğu yaparken bekarlara mı danıştınız sayın yazar?

  • "azmin neden bu kadar süreksiz
    sen mi yoksa davan mı yüreksiz"

    bu dizeleriyle en baba öğüdü vermiş üstattır. şimdi kalk da okula gitme yani!

  • tarçın iş görür. alternatif tıp yönteminden, ılık bir suda iyice çözeltilmiş bir tatlı kaşığı tarçının, yüzde yüz çalıştığına şahit olunmuştur.

    lüzumsuz edit: yengeç burcu mensuplarına danışmalı, ahanda istatistik, mide ile alakalı şikayetlerden en çok müzdarip olan tebâ, ay ve güneş burcu yengeç olanlardır çoğunlukla. neden? niçin? açıklayacağım lakin yerim dar.

  • valla o kadar bisikletten düştüm bileği yardım gözü yardım ele bacağa cam parçası soktum yüksekten çene üstü düştüm ama yok arkadaş bi yerimi kıramadım. büyük eksiklik.

  • kusura bakmayın çocuğunuzun hasta olması herkesin ona iltimas geçeceği ve herşeyi yapabileceği bir hak vermiyor. normal düzeni bozması bir eğitim kurumunda kabul edilemez. sonuçta sizin çocuğunuz dışında diğer çocuklarda orada eğitim alıyor ve bu eğitimin biri tarafından bozulması doğru değil. tam tersine bir durumun sizinde başınıza gelmesini istemezsiniz. kuruma para ödüyorsunuz ama çocuğunuzun aldığı eğitim başka bir çocuk tarafından bozuluyor, sekteye uğruyor.

    belki çocuğunuz için özel eğitim verilen anaokulları yada benzeri kurumlar olabilir onları araştırın. geçmiş olsun. umarım iyi bir eğitim kurumu bulabilirsiniz.