hesabın var mı? giriş yap

  • bir adet piçin ve onu dünyanın en önemli varlığı sanan anasının haksız olduğu tartışmadır. bakamayacaksanız çocuk yapmayın. sizin piçinizin nazını da diğer insanların çekmesini beklemeyin.

  • bir malatyalı olarak gurur duyduğum beyanat.

    hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. bana einstein'ın şu vecizesini hatırlattı;

    "üçüncü dünya savaşında hangi silahların kullanılacağını bilmiyorum, ama dördüncüsü taş ve sopalarla olacak, ve malatya'da olacak. malatya çok önemli olacak, kayısı ha keza öyle. sevgiler"

    rahmetli özal keşke bugünleri görebileydi. rahat uyu atam. olmaz öyküler!

  • baba çalışıyor, anne tv'ye dalmış, defne ültimatom veriyor.

    - sevgim azalıyor!

    - nassssıl yani?

    - beni bugün yeterince öpmediniz. öpmeyince sevgi bitiyor.

    - oooo hemen öpelim o zaman (yumuluyoruz)

    - öpücük benim benzinim! şimdi doldum.

  • türkiye'de yaşayan er kişisinin her görülen yada telefona bile bakmadan çatır çatur sağa kaydırdığı ve bu şekilde eşleşme beklediği uygulama.

    bilenler bilir, belki daha önce yazılmıştır. tinder her kullanıcıya bir elo puanı atar. yani bir nevi çekicilik puanı gibi bir şey. (aslında elo puanı çekicilik temelli bir algoritma değil, genelde satranç oyununda kullanılan bir puanlama sistemidir) sen sağa kaydırdığın hatunların yüzde kaçından geri dönüş alırsan yada seni sağa kaydıranlar varsa ve onların da bu elo puanı yüksekse otomatik olarak senin de elo yani çekicilik puanın yükselir ve daha çekici hatunlarla eşleşme şansın artar.

    elo puanı düşük olan 15 hatunla eşleşmek elo puanı yüksek olan 5 hatunla eşlemeye yeğdir bu programda; ama gidip sizinle eşleşme ihtimali 0 olan hatunu da sağa kaydırmayın. önce elo puanınızı yükseltmeye bakın. çünkü elo puanınız düşükse bırakın gerçekten çekici bir hatunla eşleşme şansını o hatun sizi hiç görmeyecektir bile. neden? çünkü hatunların önüne kendisini sağa kaydıran en yüksek puana sahip olan erkekler düşer. sen naptın? alayını sağa kaydırdın, ya çok az eşleşme yada hiç eşleşme almadın. ne oldu? elo puanın deniz seviyesinden bile aşağıda oldu.

    eşleşme şansınızı artırmak için puanınızı yükseltmeniz gerekir. ilk adım olarak eşleşme şansınızın olduğu kişileri sağa kaydırmakla başlayabilirsiniz ki puanınız artıkça gerçekten çekici kızlara ulaşma şansınız artsın.

    saygılar.

  • şu emre mordan topu tekte alırım diyerek kayan ukraynalı futbolcu kim? emre topu bir sola çekti, herifçioğlu o kaymanın şiddetiyle kameranın kadrajından çıktı, bizim eve geldi. oturduk çay, sigara muhabbet ediyoruz.

    debe editi: bir gün her nefs debe'yi tadacaktır.

  • 30 eylül güneş yılı 3021 mordor genel grevi'nin gerçekleştiği fabrika.

    an itibariyle, orclar elele genel greve sloganı, tüm orta dünyada yankılanıyor.

  • kullanıcı profilinden troll olarak işaretlediğiniz yazarların sadece mesajlarını almamakla kalmıyor, yazdıkları entry'leri de görmüyorsunuz. o kişi sizin için sözlükten uçmuştan farksız oluyor. beter oluyor. bedbaht oluyor. kısmeti kapanıyor.

  • -nahit karşıdan karşıya geçerken sağa sola bakmadım fark ettiysen..
    -aşkım..deli ediyorsun beni..