hesabın var mı? giriş yap

  • şu an genel olarak bebek ürünleri satan bir sitenin alt limitsiz 50 tl hediye çeki konusundalar. adamlar deli gibi alacak şey arayıp bulamıyor. resmen acı çekiyolar. bazısı son çare ıslak mendil kağıt havlu falan abanmış.

    "ne alıyoruz beyler alacak bir şey bulamadım ?"

    "alacak bir şey bulamadım. evli olmayanlar, çocuğu olmayanlar ne alıyorsunuz?"

    "para ödemeden sipariş verebiliyor muyuz"*

    edit: gündüz bu entryi girdiğimde konuya 10-15 kişi yazmıştı. yani esas ölücüler henüz damlamamıştı. şimdi baktım 11 sayfa olmuş. öyle ölücüler gelmiş ki bugüne kadar böylesini görmemiştim. konu resmen ölücülükte nirvana olmuş. hepsini okumadım ama +50 hatta +70 sipariş verenler varmış. onlardan bir örnek:

    "30+ siparisimden hic biri iptal olmamis sasirdim. birkac tanesi siparis hazirlaniyor olmus. yollamazlar diye fazla ugrasmadim. keske somurseydim iyice"`

    birinin "napacaksınız o kadar ürünü?" sorusuna cevabı:

    "5 bizim aileye, 4 tanede kiz ardasimin ailesine nevresim aldim. 2 hesapla tel kilif aldim. 4 hesapla masa lambasi aldim. 2bizim aileye, 2 kiz arkadasim ve kardesine. gerisi canak,comlek,tencere,tava, sac kurutma vs."

    adam sülalesinin çeyizini dizmiş amk.

  • kadın adam. 21 senedir toplanan deprem vergileri nerede? bunu sormuş? burda hakaret edip gürleyeceğine cevap ver. nerde olm 70 katrilyon, yeni para ile 70 milyar.

    edit: para birimi. rüyamızda göremeyeceğimiz meblağları adamlar biz uyurken aşırıyor.

  • anketi gönderen sonar ama bilgilerinize arz edip imzasını atan kılıçdaroğlu.

    akp zekasını ortaya koyan bir başka belge

  • 27 yaşında olup hala liseli gibi yaşadığım için beni germeyen durumdur.
    evden çıkarken annemden izin istiyorum bruh.

    edit: 30 oldum, durum hala aynı.
    edit2: 31 oldum, durum daha da beter.
    edit3: 32 oldum, korkuyorum beyler :(
    edit4: 33 oldum...
    edit5: 34 yaklaştı hala aynı, artık editlemeyeceğim beyler.

  • değildir. 30 yaşımda her şeyimi kaybettim. psikolojim bozuldu. barınacak bir evim de yoktu, geçim kaynağım da. kariyerimi hiçe saydım ve sorumluluk almamak için garsonluk yaptım 1 yıldan fazla süre. sonrasında yavaş yavaş toparlandım. olumsuz şeyler herkesin başına gelebilir. 30 dan sonra yeniden doğdum. değiştim, geliştim. meğer 30 yaşıma kadar boş yaşamışım. kendimi yeniden buldum. şuan özel bir şirkette birim müdürü olarak görev yapıyorum ve o buhranlı günleri geride bıraktım. yani güzel arkadaşım 30 yaş hiçbir şey için geç değildir.
    edit: birim müdürü olarak 5 yıldır çalışıyorum ve şuan 37 yaşımdayım. 34 de evlendim ve 6 aylık da kızım var.

  • bu akşam iş çıkışı markete uğradım. balık reyonu göz kırpınca bir dilim somon ve salata malzemelerini kapıp geldim eve.
    balıklar fırına girerken daha bir duble rakı koyayım dedim kendime. salatayı yaptım, peyniri çıkardım. sonra kendime, evime, burada geçirdiğim her bir güne kadeh kaldırdım. hayatımda en az balığın yanındaki rakı kadar güzel olan ne varsa onların şerefine kadeh kaldırdım.
    yalnız değilim, mutsuz değilim... güzelliklere içelim dedim bugün de...

  • sims'te iş yerinden tanıştığı genç erkeklerle kırıştırırken yakaladığım sevgilim havuzda yüzerken havuzun merdivenini yok ettim. can çekişirken de başkasıyla flört edip havuzun önünde öpüştüm. 2 gün falan sürdü ölmesi. psikopat değilim.

  • kendisi fifa 98'den kalma bir futbolcudur. fifa 98 zamanında q tu$u ile yapılırdı bu hareketler. yapan ki$ide kırmızı kart görürdü. daha sonra ea sports bu i$in saçmalıgını anladı sonraki fifalarda bu gereksiz tu$u kaldırdı. lakin volkan'da bu tu$ hala varlıgını sürdürüyor. ben arkadaki fotografci kılıgına girmi$ kel adamdan $üphelendim. q tu$una o basmı$ olabilir..