hesabın var mı? giriş yap

  • başörtüsü nasıl serbest oldu ise sakalın da kesinlikle serbest bırakılması gerekmektedir , koskoca enerji bakanı hacı sakalı bırakınca bişi yok gariban memur ,bankacı sakal bırakınca oouuvv!!!

  • türkiye (eğitimli) vatandaşlarını sevmeyen, bu vatandaşları küstürmeyi uzun zamandır kendine görev bilmiş kişiler tarafından yönetilen bir ülke. bu sadece akp döneminde değil, öncesinde de böyleydi. akp aynı durumu şiddetini fazlasıyla artırarak devam ettirdi.

    peki kim, niye, hangi motivasyonla onu sevmeyen, onu istemeyen bir ülkenin lobisini yapar?

    vatandaş ülke için var olmaz. ülke vatandaş için vardır. türkiye kendisi için lobi yapılmasını istiyorsa önce kendi içindeki bu çarpık anlayışı düzeltip vatandaşına değer vermeli.

  • 6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında elektronik gözetleme verilerinin umuma açık olarak paylaşılması kvkk ihlaline girer.

    işçinin bilgisinin veya onayının olması bu durumu değiştirmez.

    veri sorumlusu bu veriyi umuma açık olarak paylaşamaz, çıktısını alıp duvara asarak işçilerin mahremiyetini ihlal edemez.

    2022/797 sayılı karara göre 300.000tl civarında cezası vardır , alo 198 hattına bir ihbara bakar.

  • sen babandan abinden sevgilin oldugunu saklamak zorunda kal,
    sevgilinden erkek arkadaslarin oldugunu saklamak zorunda kal,
    erkek arkadaslarin yanlis anlamasin diye surekli davranislarini kontrol et,
    annenden evlilik ustune surekli nasihatlar ve toplumun baskisini al,
    ablan varsa onun yaptigi hatalari surekli dinleyerek paranoyaklas,
    kizkardesin varsa surekli onu kendi kazik yedigin adamlar gibilerinden korumaya calis,
    evde komsunun kiziyla okul basarin karsilastirilsin,
    sitede baska kizlarla kiyafetlerin ustunden dalga gecilsin,
    okulda hocalarin tarafindan asagilan,
    yasitlarin tarafindan alay konusu olmayayim diye surekli dikkat et,
    otobuste fortculardan sakin,
    gece karanliga kalmamaya calis,
    etek giydiginde toplum herkese vermeye calistigini dusunsun,
    birine yakin davrandigin anda ona yavsadigini sansinlar,
    komsundan kork,
    ele ele tutusmaya cekin,
    kisacasi istedigin hic bir seyi gonlun kafan rahat yapama.
    sonra biz de senden ayrica ozguvenli ve komplekssiz olmani bekleyelim.
    (bkz: sevr anlasmasi)

  • macaristan'da her yil budapeste'de, danube nehrindeki obudai adasinda duzenlenen, ismini festival alaninin bir adadan olusmasindan dolayi macarca ada anlamina gelen sziget sozcugunden alan organizasyon otesi olay. muzikal anlamda her ne kadar bir rock am ring'e takamayacagini dusunsem de 400.000lik kapasitesi ve asmis organizasyonu ile dumurlardan dumurlara sevk eden festival. beles vestiyerinden festivale cocuklari ile gelen ailelerin rahatca eglenebilmesi icin cocuklarini birakabilecekleri yuvaya kadar her ayrintinin dusunuldugu, festival duzenlemeye tesebbus eden her girisimcinin gormeden festival duzenlememesi gerektigi organizasyon. her turlu muzik zevkine hitap etmesi ve 9 civari sahnesi bulunmasi da ayri bir olaydir. festivalde tanisilan ve 5 yildir ust uste festivale tesrif etme sansini bulmus bir macar apladan edinilen bilgiye gore onceleri daha cok punk icerikli olan festival daha sonra her turlu muzik turunu barindirarak her yil git gide buyumus. gerceklesmeden once dogu avrupa civarlarinda geziyorsaniz *, bir cok ulkeden bir cok backpacker'in bir efsane gibi bu festivalden bahsettigine ve herkesin 1 kac gun de olsa katilmayi dusundugune sahit olabilirsiniz. bu yil 10-17 agustos arasinda gerceklesmis olan festivalin sentenced'i son bir kez izleme sansini tattirmis olmasindan dolayi mutesekkirim. ayrica korn'un ana sahnede aci sicmasina, the hellacopters ve turbonegro'nun wan2 stage'i fena halde dagitmasina sahit olunmustur. gorulmusturki avrupali seyirci cilginligin dibine vurmus, festivalde nasil eglenilmesi gerektiginin kitabini yazmistir.