hesabın var mı? giriş yap

  • evrim'in insanlar üzerindeki güncelleştirmeyi yüklemesi durumu,olarakta tabir edilebilir.
    aslında bu, güncellemeye gerek duymayan insanlarda, sorun olduğu anlamına gelmez.

    kış mevsiminin soğuk geçtiği ve kar tabakasının yoğun olduğu yerde yaşamanın,herzaman kötü sonuçlar doğurması gerekmiyor.kar tabakasından yansıyan ışıklar için, birinci sınıf bir kar gözlüğü görevi yapan çekik gözler.

    aynı çekik gözlere sahip olan insanların,burun delikleri ise solunan havanın ciğerlere gidene kadar ısınması için, küçük.
    ve aynı sebepten bazıları basık görünüşlüdür.

    evrim aynı türler arasında rekabet yaratabilecek kadar şakacıdırda.
    her nekadar aynı türden olsakta,çoğu zaman sonuçları hep yokoluş,yada sürgün olmuştur.

    tarihte bilindiği gibi bu insanların ataları son buzul çağla birlikte asyanın kar ve buzlu bölgesi sibirya dan daha sıcak olan güneye ve şuan yaşadıkları bölgelere göç etmişlerdir.
    her canlı ana vatanlarının izlerini halen genlerinde taşımaktadır.
    taki rastgele gerçekleşecek olan bir mutasyona kadar.

  • kalitesi tadı ve aromasıyla tartışmasız en iyi sucuktur.
    bir afyonlu olarak aileme istanbul dolaylarına da en çok yollattığım erzak türüdür.
    bağımlılık yapıcı derecede iyidir...

    şimdi bir de yeni bir paketleme metodu uygulamaya başlamışlar. normal sucuk kangalları ayrı ayrı naylonlarla vakumlanmış halde.
    o sayede hem sucuk taze kalıyor, hem de saklaması kolaylaşıyor. bir de soyması da kolay olmuş... iyice muhteşemliğine muhteşemlik katmış...

    yani hayranıyım her türlü, istesinler reklamında beleş oynarım, afişlerini broşürlerini yaparım, dünya çapında meşhur ederim! yürü be itimat!

    not:
    tabii marka olarak tam olarak dikkat etmek lazım, kopyası veya ordan türeyeni de çok güllüoğlu veya inci misali,
    doğru marka artık "ismail koçkan itimat sucukları" olarak geçiyor...
    özenle seçiniz!

    *güncelleme:
    efendim zaman içerisinde markada değişiklikler oldu, spermatagonez uyardı da farkettim onu ben de, hemen enrty'yi markayı güncelledim, ayrıca artık isterseniz siz de sipariş verebilirsiniz bakınız şuradan:
    https://ismail-kockan-itimat-sucuklar-itimat-et-ve-et.business.site/

  • çocukluk yıllarımda çoğu zaman yaptığım güzel eylem. annenin hazırladığı o hijyen dolu içi, kaba koyup pidecinin yolunu tutmak. pideciye ''abi ne kadar çıkarsa o kadar olsun diyip, pidenin içindeki kıyma oranını onun insiyatifine bırakmak. karşı masaya geçip, ustanın kıvrak hamur hareketlerini izleyip, biran önce pişmesi için sabırsızlanmak...

    herşey bittikten sonra ''eve gidince hemen poşetten çıkar, hamur olmasın'' öğüdünü aldıktan sonra koşar adımlarla eve gidip buz gibi ayran eşliğinde aile fertleri ile günün en güzel anını yaşamak.

    herşey çok güzel, herşey daha samimiydi belki o zamanlar.

    edit: şimdilerde de çoğu kişinin yapabildiği bir eylem olabilmekle beraber, yalnız yaşayan bir erkeğin yapması zordur.

  • yıllardır deprem vergisi toplayıp, o vergiyle "önlem almadığı bir deprem sonrası" yıkılan evlerin yerine yenisini yaparak hak iddia eden troll saçmalaması.

    he buydu amk. yalnız ne türkçe bilmez bir kitlesi varmış arkadaş. 10 yorum okudum, beynim yandı.

    debe editi: devleti reislerinin toprağı, kendilerini de reisin marabası olarak görmeyen bir türkiye için, her türlü sosyal mecrada, meclisin açıldığı günden itibaren, insanlara beklenti veren tüm sorumlu partilerin yaptıklarının takibini yapıp, söz verip de yapmadıkları için hesap sormamız dileğiyle.

  • dünyanın en büyük yapay zeka atılımını yapan nvidia'ya karşı suserlerın yalanlamalarını okuyacağımız iddia. üzgünüm jensen hiç şansın yok…

  • ceyrek kampanyasi oldugu icin tutmaz.

    sesege'ye takma imkanim olsa tam takarim.