hesabın var mı? giriş yap

  • " sigarayı rüzgarda kibritle yakmak kadar zordu seni anlamak.. galiba çakmak lazımdı... ;)"

    -verdim şukusunu...

  • "uyardık, kaldırmadılar" demiş. yalan söylüyor. uyarmadılar. şikayetten sonra haberimiz olunca "kaldıralım, çekin şikayeti" dedik, çekmediler, para istediler. "vermezsen şöyle olur, böyle olur" diye tehdit ettiler.

    bu konudan 2 ayrı dosyam var. sonuçlandığında yalanları çıkacak ortaya. o zaman hem bunları savunanlar hem de kendileri utanırlar umarım.

    edit: kanıt sunabilir misin diyenler var.
    erdil yaşaroğlu, ben ve bir çok kişiye her ne kadar kanıt sunmadan troll dese de,
    kendisinden bu iddiasını destekleyen bir kanıt talep edilmezken nedense bizlerden istense de,
    uyarılmadıklarını söyleyen insanların twitlerini flood altından silse de,
    bir insana durduk yere yalancı denmez, haklısınız.
    uyarı yapmadıklarının dosyadaki bilirkişi raporu ile ispatı

    şurda biz bize yazışıyoruz sevgili ekşiciler. ne size, ne de erdil ve avanesine yalan borcum yok.

  • ömer baba ve deli hikmet karakterleri aslında dizinin anlatmak istediklerini, vermek istediklerini dile getiren karakterlerdi.

    ömer baba dizideki öğretici rolüyle, gerek aslan beye gerek alemdar polat'a çok güzel rehberlik etmiştir. polat bazı raconlarını direkt ömer baba karakterinden duymuş veya görmüştür. dizide bu da yer yer gösteriliyor zaten.

    deli hikmet ise, yine gerek aslan bey gerek polat alemdar tarafından ciddiye alınan, tespitleri mantıklı ve tutarlı bulunan bir karakter. hatta bazı zamanlarda yaptığı tespitler fazla doğru olduğu için de, aslan akbey ve polat tarafından şakayla karışık bu tespitler bertaraf edilmeye çalışılmıştır.

    elif eylül denmiş. kardeşim bu ülke aşkı elif ve polat aşkıyla gördü. tertemiz bir ilişkiydi. en ufak detaylara olan saygıları bile bu aşka saygı duydurur.

    benim nezdimde eren eylül ve nazife ana karakterleri dizinin gereksiz karakterleriydi olarak kararımı bildirdiğim anket başlığı.

    edit: düzeltme.