hesabın var mı? giriş yap

  • an itibarıyla yarışan kız, kndisine "nerede çalışıyorsunuz istanbul'da mı?" sorusu sorulduğunda, nefes dahi almadan:

    "dunyanın en büyük demir çelik firmasında muhasebe yapıyorum." dedi.
    beklediği soru buymuş demek ki.
    cevabına da çalışmış kızcağız, hazirlanmis.

    egona saglık bebeyim.

  • benim de başıma geldi, sonrasında tüm vücudum bir hafta boyunca ağrıdı çünkü acımasızca ev taşıttılar.

    3 kız okulun ilk günü 3 farklı öğrenci yurdundan 3 gerizekalı toplamış, birbirini tanımayan 3 gerizekalı bir kamyon eşyayı eve yerleştirdi ve yurtlarına dağıldı.

    sonraki günlerde bu 3 kız bu 3 gerizekalı ile muhatap bile olmadı. 3 gerizekalı ise arkadaş olup aynı eve çıktı.

  • acaba defender europe 20 ve defender europe 21 nedir, hiç bakmaya zahmet ettiniz mi?

    bu tatbikatlar çevresinde, içlerinde türkiye'nin de dahil olduğu 26 nato ülkesinin katılımı ile, italya, makedonya, arnavutluk, yunanistan, almanya, litvanya, estonya, romanya, bulgaristan, sırbistan ve hırvatistan dahil balkanlarda ve diğer rusya komşusu 16 nato üyesi ülke topraklarında gerçekleştirilen bir tatbikat.

    ayrıntılı bilgiye şu adresten ulaşılabilir.

    bizde ve yunanistan'da sanki bize karşıymış gibi gösterilme çabalarına inanmayın. onlar milliyetçiliğe oynayıp kendilerine oy devşirmeye çalışan popülist ucuz politik söylemler. nato asla kendi içinde çatışmaz, kendi üyelerini tehdit etmez. çılgınca ve örgütün kuruluş amacının tersine bir fikir olur öylesi. (savunma ve işbirliği organizasyonu, adı üstünde).

    zaten tatbikat yapılan ülkelerin haritada yerlerine bakılınca, tatbikatların temel olarak yeni nato üyesi ülkeler ile daha eski üyeler arasında belli bir savunma doktrini entegrasyonunu sağlamak ve bu sayede rusya'ya gözdağı vermek hedefinde olduğu görülüyor.

  • (bkz: (#139058735))

    --- spoiler ---

    @amabisidiycem
    sokaga parkettigin aracin, kici basi cizilecek, aynasi kirilacak diye dert ediyorsan, demek ki sen o aracin adami degilmissin.

    bu arac, milyonluk bir arac da olabilir, 200bin tl lik bir arac da. madem cocugun oynadigi toptan stres olacak kadar darlaniyorsun, git darlanmayacagin, arac patlasa saglik olsun diyebilecegin bir arac al. yani, gidip bi broadway ya da sahin al eski model, sonra aglama sozlukte baslik acip.
    --- spoiler ---

    ne alaka aq?

    yani şu mantığa şu zekaya bakar mısınız parlıyor resmen aq. yani sen iyi bir arabaya binmek istiyorsun bunun için paran da var ama sokakta çocuklar arabana zarar verir diye daha kötü bir araba almak zorundasın.

    işte ben sokakta yürüyüş yaparken köpekler saldırıyor dediğinde, sen de çıkma sokağa o zaman diyen kafalar bunlar. muhtemelen çocuğunu sokağa salangillerden bu da başka türlü savunmak için bu kadar saçmalanılmaz.

  • her on yılda bir biriken gerizekalı zengin muslumanları silkeleyip kendine getiren adam. bu milletin ne kadar aptal olduğunun ibretlik kanıtı.

    debe editi: somayı unutursanız, kalbiniz kurusun.

  • şu da vardır :
    hakan şükür gol kralı olmuştur. kafasında sembolik bir taç vardır. yanındaki numune toplardan birini alıp tacın üstüne koyar ve kendisiyle roportaja gelen muhabire sorar.

    - (eliyle kafasındaki topu işaret ederek) şimdi n'oldu?
    * bilmem n'oldu ?
    - top taca çıktı...

  • deri koltukta hareket ettiğinde çıkan sesi çevrendekiler yanlış anladı düşüncesiyle tekrarlıyorsan sen eşittir ben demektir.

    7 sene sonra edit: osurdum zannetcekler diye korkan ne çok insan varmış lan, hala oylanıyor şok oluyorum.