hesabın var mı? giriş yap

  • evet çok aşağılamış.
    kendisi ayıp etmiş.
    çok ağır laflar etmiş.

    '' tesettürsüz kadın perdesiz eve benzer'' veya ''etek giyen kızlar beni tahrik ediyor'' diyen öğretmenden daha aşağılıktır.

    bence acilen idam gelmeli ve tesettürlü 10-12 yaşındaki kız çocuklarına "ben bu konuda şu an itibariyle yorum yapmayayım. bütün kız çocuklarımız aynı durumda gözüküyor. bu fotoğrafı nasıl yorumlamalıyız. sizlerin yorumlarını göreyim." dediği için taksimde asmalıyız.

    ya bi yürüyün gidin işinize ya!
    işinizi gücünüz yok mu sizin.
    doların yükselişi, ekonomik kriz, saldır saçma yürüyen politikalar böyle mal mal haberlerle unutturulamaz.
    neymiş ismail küçükkaya örtülü insanları aşağılamış.
    aşağılık bir hareket görmek istiyorsanız ülkenin yönetilişine bakabilirsiniz.
    boş verin türbanı.
    din elden gitmiyor rahat olun!

  • linc edildik demis. hayir yavrum ali ismail linc edildi. senin ise sucun sesli olarak soylendi sadece. ve insanlar senden farkli olarak sucunu seslendirmek icin goruntulerin cikmasini beklediler. (senin yapmayi tercih etmedigin bir sey bu)

    senin "e kadin oyle dedi" gibi cocuk bile kandiramayacak seviyedeki savunman, aslinda buyuk olcekte akp'yi desteklemek, akp secmeninin gozunde gezicileri seytanlastirmak amacini ve cikarlarin icin (bir zamanlar soylu olan) meslegini bu yolda kullandigin gercegini ortemiyor.

    herkesin hatalari vardir ama toplumunun %99'unun yanlisliklari ve karaktersizlikleri 1-2 kisiye zarar verir. siyasetci, gazeteci, fikir adami vb. isen hatalarin milyonlari etkiler ve gunahin milyonlarla carpilir. umarim cezan da milyonlarla carpilir.

  • kazanamayacağı tek maçı ölüme azrail'e karşı yaptı. yıllarca parkinson ile boğuşup üstüne ölüme bile karşı koymağa çalıştı olmadı yapamadı.

    tüm zamanların en iyisi the greatest of all time mekanın cennet olsun. nur içinde yat şampiyon.

  • çok sorulduğu için yazıyorum. gerek ethereum gerekse de alt coinlerin neredeyse tamamı alt coin borsaları olan poloniex.com ve bittrex.com sitelerinden alınabilir. bunun için;
    1- öncelikle paribu'dan hesap açılır.
    2-paribu hesabına tl gönderilir ve bitcoin alınır
    3-diğer yandan poloniex (veya bittrex) hesabı açılır.
    4-poloniex sitesindeki deposit/withdraw bölümünden poloniex hesabındaki bitcoin wallet'ınızın adresi öğrenilir.
    5-paribu'dan aldığınız bitcoin'i "bitcoin çekme" bölümünden poloniex wallet'ınızın adresini girmek suretiyle gönderirsiniz.
    6-poloniex'e bitcoinleriniz gün içerisinde gelir, siz de bu bitcoinlerle ethereum veya başka coinleri alabilir, al-sat yapabilirsiniz.
    7-tl ihtiyacınız olduğunda ethereum'u bitcoin'e çevirir, deposit/withdraw bölümünde withdraw'a tıklayıp paribudaki wallet'ınızın adresini girerek paribuya gönderirsiniz.
    8-paribuda bitcoini satar, tl'ye çevirirsiniz.
    9-paribudaki tl'nizi banka hesabına göndertirsiniz.

    şimdilik türkiye içerisinde ethereum alımı yapılabilecek bir borsa yok. yukarıdaki yolu izlemek veya cex.io'dan kredi kartıyla alım yapmak zorundasınız ama bu durumda da tl'ye çevirebilmek için yine paribu hesabınız olması gerekir. umarım paribu veya koinim ethereum'u da sistemlerine entegre ederler. bence bunu ilk yapan borsa tr piyasasındaki ezici üstünlüğü ele geçirmiş olacak.

    edit: ekşişeyler'de yayınlandığı için çok fazla soru geliyor. site reklamı yapmış gibi olmayalım ben her entry'mde paribu'ya yönlendiriyorum insanları bunun sebebi kullanışının kolay olması ancak yanlış anlaşılma olmasın, paribu'dan para falan aldığım yok, bitcoin alımı için mutlaka paribu.com hesabınız olması şart değil, btcturk.com , koinim.com türkiyede faaliyet gösteren diğer bitcoin borsaları. bunlardan alıp yukarda belirttiğim yolu izleyebilirsiniz yine.

    önemli: arkadaşlar son günlerde poloniex.com ile ilgili batacak tarzında haberler var, geçtiğimiz hafta 1-2 defa sisteme erişim sorunu yaşadık, bu nedenle bittrex.com , kraken.com gibi borsaları da ethereum alımı için kullanabilirsiniz, paribu ve poloniex borsaların isimleridir, mutlaka bu siteleri kullanmak zorunda değilsiniz elbette.

  • yer konya. gıda ürünleri üreten bir şirkette pazarlama müdürüyüm. konya bayimizi ziyaret için bayinin deposuna gittim. işten güçten fiyatlardan filan konuşuyoruz.adamın 15,16 elemanı var. öğlen zamanı geldi iki tencere yemek geldi. masaya koydular tabldot yemeğine benzemiyor sordum.

    - lokanta yemeği değil galiba .
    +yok benim hanım yapıyor gidip evden getiriyoruz.
    - zor olmuyor mu her gün, hergün yengeye eziyet filan .yemek şirketiyle anlaşsaydın ya.
    + olmaz içine domuz eti filan koyarlar.
    - konya'da domuz ne gezer.
    +bulurlar onlar.
    çakal, hem hemşerilerine güvenmiyor. hem de işi ucuza getiriyor. bu arada söyleyeyim yemek berbattı.

  • yaş değil, 0-9 aydır. sonrasında konuşmayı öğrenirler.

    aylar sonrası edit:

    arkadaşlar burada ironi yapılmıştır. yoksa kadınların konuşması ve kendini ifade edebilmesi ile herhangi bir problemim yok.
    şu entryden pedofili çıkarımı yapanlar dahi oldu. biraz geniş düşünmeniz ve hayattan zevk almanız dileği ile saygılarımı sunarım.

  • “15 dakikalık ısınmamı yasin suresiyle yapıyorum. benim için çok önemli, çok özel bir alan.” diye röpörtaj vermiş şahıs.

    gerçekten çok hususi bir alanmış, manşetlerde amk..

    edit: kim neye isterse inanır, kendince ne yapıyorsa yapar. fakat dini, inancı alet edip şov yapan herkesin amk..

  • ırkçı değil gerçekçi yaklaşım.

    ırak'a, suriye'ye ve afganistan'a bakıp da aynı tehlikenin türkiye'ye sıçramasından endişe ettiği ve buna bir önlem alınması gerektiği için ümit özdağ böyle konuşmaktadır.